Cher se mărită a treia oară, la 66 de ani

Cântăreaţa americană, în vârstă de 66 de ani, se va căsători cu Tim Medvetz, în vârstă de 42 de ani, un fost membru al grupului de motociclişti Hells Angeles, în toamna acestui an.

Cântăreaţa americană, în vârstă de 66 de ani, se va căsători cu Tim Medvetz, în vârstă de 42 de ani, un fost membru al grupului de motociclişti Hells Angeles, în toamna acestui an.

Cei doi intenţionează să se căsătorească la o capelă din Las Vegas, în cadrul unei ceremonii rapide, informează site-ul femalefirst.co.uk, citat de agenţia Mediafax.

Ceremonia va reprezenta punctul culminant al unui road-trip pe care Cher şi iubitul ei îl vor face de-a lungul Americii şi care se va încheia în Vegas, oraşul supranumit "capitala mondială a jocurilor de noroc".

"Cher şi Tim plănuiesc să se urce pe motocicletele lor în această toamnă şi să pornească într-o călătorie care se va încheia la o capelă specializată în căsătorii, la Las Vegas", a declarat o sursă pentru tabloidul National Enquirer.

Cher şi Tim - care au escaladat recent muntele Everest pentru a doua oară - au mai avut o relaţie, în urmă cu câţiva ani, şi au fost pe punctul de a se căsători în 2008, însă cariera şi programul aglomerat al artistei americane le-au stopat planurile, relatează Mediafax.

După despărţirea lor, cântăreaţa a spus că nu se va mai căsători niciodată, dar fiul ei transsexual Chaz, în vârstă de 43 de ani, şi celălalt fiu al ei, Elijah Blue, în vârstă de 36 de ani, au convins-o să acorde o nouă şansă relaţiei cu Tim.


Artista le-a ascultat sfatul şi acum susţine că este mai fericită ca niciodată.

Hells Angels este un club de motociclişti ai cărui membri conduc de regulă motociclete Harley-Davidson. Clubul Hells Angels, care are 230 de sedii în 27 de ţări, este considerat un sindicat al crimei organizate de Departamentul de Justiţie din Statele Unite.

Cher a mai fost căsătorită de două ori. Primul ei soţ a fost cântăreţul Sonny Bono - tatăl lui Chaz - cu care s-a căsătorit în 1963 şi de care a divorţat în 1975.

Cântăreaţa s-a căsătorit apoi cu muzicianul Gregg Allman - tatăl lui Elijah Blue - în acelaşi an (1975), însă cei doi s-au despărţit după doi ani şi au finalizat divorţul în 1979.

Ulterior, cântăreaţa americană a avut relaţii cu câţiva bărbaţi celebri din showbiz, precum Tom Cruise, Val Kilmer, Warren Beatty, Eric Clapton şi Richie Sambora.

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod