Chef Florin Dumitrescu, lună de miere în Palma De Mallorca

Fostul membru al juriului de la "MasterChef" şi soția lui, Cristina, și-a lăsat fetiţa în grija bunicilor şi au plecat într-o scurtă lună de miere de doar patru zile. O vacanță scurtă, dar intensă.

"Am fost în Palma de Mallorca. Am avut parte de câteva zile de vacanţă, doar eu şi soţia mea, fără Ava. O putem numi miniluna de miere", a declarat, pentru Click!, Florin Dumitrescu.

Restaurantele din Mallorca mi s-au părut sub nivelul unora din BucureştiFlorin Dumitrescu
"Pe Ava am lăsat-o cu bunicile, în ţară. Ne-am hotărât cu o zi înainte să plecăm. Sâmbătă am făcut rezervările şi duminică am ajuns. Am avut foarte multă treabă în ultima vreme, sunt foarte prins cu noul proiect, «Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor» (Antena 1), pentru care organizăm şi preselecţii weekendul acesta, la 12 şi 13 iulie, aşa că ne-am decis pe ultima sută de metri", a mai spus el.

Deși n-au stat mult în vacanță, Florin Dumitrescu (26 de ani) şi Cristina (33 de ani) s-au bucurat însă de un sejur romantic.
"A fost o vacanţă destinată relaxării, nicidecum shoppingului. Nici măcar suveniruri nu am cumpărat. După căsătorie suntem şi mai îndrăgostiţi, şi mai atenţi unul cu celălalt. Mai nou, folosim apelativele «soţul meu drag» şi «soţia mea dragă»", a mărturisit Florin.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod