Chef Florin Dumitrescu cere ajutor pentru numele viitorului său copil

Peste câteva luni, membrul juriului de la "Hell's Kitchen" va deveni tată pentru a două oară. Deocamdată, el are o problemă: ce nume să-i dea copilului? Așa că a cerut idei pe Facebook.

Florin nu ştie dacă va avea o fetiţă sau un băieţel, dar se gândește de pe acum la numele copilului.

Sper să nu se supere Cristina că am ales să vă pun şi pe voi să vă gândiţi la ce ar trebui să mă gândesc euFlorin Dumitrescu
"Pentru că îmi sunteţi prieteni, vreau să vă împărtăşesc un gând de-al meu care mă tot macină. Ştiu că o să înţelegeţi greşit sau că o să trageţi concluzii pripite, adică mă aştept la asta, dar vă rog să vă gândiţi bine înainte să trageţi vreo concluzie şi să comentaţi la această postare.
În ultima perioadă trec printr-o perioadă cu foarte multe surprize. Multe dintre ele plăcute, câteva neplăcute. Deja încep să mă uit la cei din jurul meu şi să mă gândesc <<oare cum e mai bine?>>. Asta pentru că nu ştiu cum ar trebui să fac că să fie mai bine. Urmează întrebarea care îmi macină existenţa în ultimele luni, dar înainte de toate, vreau să vă spun că sunt împăcat cu viaţa mea şi cu tot ce am făcut până astăzi, adică sport, bucătărie, televiziune.
Sunt împăcat cu toate şi sunt mândru de deciziile mele, dar toate astea se pot răsfrânge asupra mea pe viitor. Şi dacă prima oară am fost sigur de decizia mea, acum sunt împărţit între multe..."
, a scris Florin Dumitrescu pe pagina lui de Facebook.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ion pe 28 Nov 2014, 17:43
    Chef Florin Dumitrescu

    SIMPLU...........MARGHERITA DE LA CLEJANI...:)))))))

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod