Chef Adrian Hădean continuă proiectele sociale

Chef Adrian Hădean a lansat un nou proiect caritabil la începutul acestui an. Este vorba despre Asociația Adrian Hădean prin care și-a propus să promoveze și să susțină diverse proiecte și acțiuni din domeniul culinar și social.
Chef Adrian Hădean a fost frecvent implicat în proiectele comunității din care face parte: de la cross-uri umanitare, la acțiuni menite să atenționeze asupra unor aspecte de nutriție și alimentație pentru copiii din grădinițe (Farfurii curate desfășurat în grădinițele din Cluj-Napoca), proiecte menite să sublinieze importanța preparatelor autentice românești (Taste of Romania) sau acțiuni de implicare în cazuri sociale cu care rezonează, precum prânzul gătit la finalul anului 2014 pentru 100 de pensionari bucureșteni.

“Este un proiect pe care îl am în minte de multă vreme și mă bucur că reușesc să-l demarez acum.
Am multe idei de acțiuni pe care vreau să le dezvolt și cred că prin intermediul Asociației voi reuși să le și implementez mai organizat, astfel încât să nu rămână mult timp doar la stadiul de idei. Primul proiect pe care îl am în vedere acum este să ajut tinere talente, pasionați din domeniul gastronomiei, să pornească în această carieră, să reușească să-și transforme pasiunea într-o meserie. Este primul proiect al Asociației pe care îl voi demara în aceasta primăvară și sper să fie unul de succes”
, a declarat Chef Adrian Hădean.

Asociația Adrian Hădean se va ocupa de organizarea de evenimente și cursuri de formare în domeniul gastronomiei, pentru cei pasionați aflați la început de drum.
Asociația își propune să demareze proiecte care să promoveze bucătăria românească și preparatele ei, proiecte care să aducă în prim plan nevoia de a promova gustul autentic, plăcerea și arta de a găti și de a mânca sănătos.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod