Charlotte Casiraghi a născut un băieţel

Fiica prinţesei Caroline de Monaco a născut un băieţel, a anunţat, miercuri, cotidianul Monaco Matin, citat de agenţia Mediafax.
Acesta este primul copil pentru Charlotte, în vârstă de 27 de ani, fiica cea mare a prinţesei Caroline de Monaco.

Charlotte Casiraghi are o relaţie cu actorul francez de comedie Gad Elmaleh, în vârstă de 42 de ani, care a început în 2011.

La începutul anului, ea a fost desemnată, pentru al treilea sezon consecutiv, imaginea oficială a campaniei Forever Now a casei de modă Gucci.

Charlotte Casiraghi provine dintr-o familie ale cărei reprezentante au cochetat de-a lungul anilor cu moda.
Astfel, atât bunica ei, prinţesa Grace de Monaco, cât şi mama ei, prinţesa Caroline de Monaco, au apărut de multe ori pe copertele revistelor de modă.

Fiica prinţesei Caroline de Monaco este o concurentă redutabilă în competiţiile de călărie, iar casa Gucci i-a dedicat în vara anului 2011 o linie vestimentară, intitulată "Equestre", inspirată din universul competiţiilor de hipism.

Charlotte Casiraghi şi-a făcut debutul în lumea modei pozând pentru coperta ediţiei franceze a revistei Vogue, în septembrie 2011.

A patra în ordinea succesiunii la tronul monegasc, fiica omului de afaceri italian Stefano Casiraghi, decedat în 1990, în timpul unei competiţii nautice, Charlotte Casiraghi, în vârstă de 27 de ani, ale cărei trăsături seamănă foarte mult cu cele ale mamei sale, Caroline, şi cu cele ale bunicii sale, Grace, nu posedă titlul de prinţesă.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod