Charlize Theron şi Sean Penn s-au despărţit

Actriţa sud-africană şi actorul american s-au despărţit, punând astfel capăt unei relaţii care a durat aproximativ 18 luni, afirmă mai multe surse citate de presa americană.

Charlize Theron, în vârstă de 39 de ani, şi Sean Penn, în vârstă de 54 de ani, a căror relaţie a început în a doua jumătate a anului 2013, ar fi decis să rupă logodna în urmă cu câteva săptămâni, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Potrivit unei surse citate de tabloidul american Us Magazine, vedeta sud-africană a fost aceea care a decis să rupă logodna de starul hollywoodian, după ce a participat alături de acesta la Festivalul de Film de la Cannes, în luna mai.

În acel sejur, actriţa a fost însoţită şi de fiul ei adoptiv în vârstă de trei ani, Jackson.

Sean Pean a cerut-o în căsătorie pe Charlize Theron în timpul unei vacanţe romantice la Paris în noiembrie 2014.

O altă sursă a confirmat despărţirea cuplului pentru revista People, dezvăluind faptul că cei doi actori, care nu au mai fost văzuţi împreună de câteva săptămâni, locuiesc deja în reşedinţe separate.

Aceeaşi sursă a spus că Sean Penn, care a fost căsătorit în trecut cu cântăreaţa Madonna şi cu actriţa Robin Wright, a decis să renunţe la vânzarea vilei sale de burlac pe care o deţine în Malibu.

Cei doi actori au anulat, de asemenea, unul dintre evenimentele programate pe agendele lor de lucru, la care ar fi trebuit să participe împreună.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod