"Changeling", din 16 ianuarie pe marile ecrane

de Georgiana Dorobantu, 16 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza


De saptamana aceasta, incepand cu 16 ianuarie, Angelina Jolie poate fi vazuta iar pe marile ecrane, in filmul "Schimbul" / "Changeling". Pelicula, a carei regie este semnata de Clint Eastwood, povestete un caz real, al unei mame careia ii dispare fiul in varsta de 9 ani.

Christine Collins (Angelina Jolie), o simpla functionara din Los Anegles, apeleaza la politie pentru a-si cauta fiul. Dupa luni de cautari, Christine este anuntata ca fiul sau a fost gasit. Bucuria de moment a mamei se va transforma in disperare cand realizeaza ca baiatul gasit nu este fiul sau.

Filmul este inspirat dintr-un fapt real, ce a avut loc in Los Angeles-ul anului 1928.

Christine Collins, careia i-a fost adus un alt copil in locul fiului disparut, a intrat in conflic cu politia corupta de la acea vreme.

Pentru a distrage atentia publicului de la acest caz de disparitie, care nu parea sa se rezolve prea curand, politistii, cu ajutorul unor medici, au reusit sa o interneze pe Christine Collins intr-un spital de psihiatrie, pe motiv ca delireaza si nu isi recunoaste fiul.

In aceeasi perioada, a fost arestat pedofilul si criminalul in serie Gordon Northcott, care initial a recunoscut ca l-a ucis pe Walter Collins, apoi a negat.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod