Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2008, in direct de la Beijing

Facebook Twitter Comenteaza
Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2008, in direct de la Beijing

TVR 1 va intra vineri, 8 august, in direct cu Beijing-ul, de unde va transmite, timp de aproape patru ore, Ceremonia Oficiala de Deschidere a Jocurilor Olimpice 2008. Comentariul pe parcursul orelor de transmisie va fi asigurat de la fata locului de Sorin Hobana si Andi Vilara.

In ziua premergatoare deschiderii oficiale, TVR 1 le va oferi telespectatorilor sai doua meciuri de fotbal: Brazilia – Belgia, difuzat pe 7 august, de la ora 11:55 si comentat de Dragos Bocanaciu si Catalin Carnu, respectiv Argentina – Coasta de Fildes, difuzat in aceeasi zi, de la ora 14:40 si comentat de Marian Olaianos si Adrian Soare. De asemenea, microbistii vor putea urmari la TVR 2 inregistrarea partidei de fotbal Nigeria – Olanda, tot pe 7 august, de la ora 19:50, comentariul fiind asigurat de Bogdan Tomulica si Marius Mitran.

De mentionat este faptul ca, pe toata perioada Jocurilor Olimpice 2008, din studioul special amenajat la Bucuresti, Dragos Cojocaru, impreuna cu o serie de invitati, vor insoti transmisiunea in direct a celor mai importante confruntari in care sunt angrenati sportivii romani (meciurile nationalei de handbal feminin, finalele de gimnastica etc.).

Vor fi prezenti in platou invitati din domeniul sportului si in cadrul emisiunii zilnice "Ziua olimpica", prezentata alternativ de Tudor Furdui, Roxana Popescu si Vlad Arhire.
TVR va invita mai multe personalitati sportive sa comenteze competitiile de la Jocurile Olimpice.

Printre acestia se numara Mariana Tarca, Bogdan Macovei, Remus Draganescu, Radu Voina, Robert Licu, Mihai Marinescu, Octavian Belu, Mariana Bitang, Ioan Suciu, Marius Urzica, Gabi Szabo, Sorin Matei, Nicolae Marasescu, Roxana Scarlat, Carmen Bunaciu si multi altii.

Interactivitatea pentru telespectatorii TVR va fi data pe perioada Jocurilor Olimpice 2008 si de un concurs, in urma caruia cei care urmaresc Olimpiada vor putea castiga saptamanal premii de colectie constand in ceasuri editie limitata dedicate Jocurilor Olimpice. La final, toti cei care au participat la concurs si s-au inscris pe site vor avea sansa de a castiga marele premiu, un ceas elvetian de lux, editie limitata, dedicata Jocurilor Olimpice din 2008.
(Regulamentul concursului este disponibil in mod gratuit pe site-ul www.tvr.ro, la pagina www.tvr.ro/olimpiada).

De asemenea, telespectatorii pot urmari Jocurile Olimpice Beijing 2008 in premiera si in format HD, in conditii excelente de sunet si imagine, 24 de ore din 24, numai la TVR HD.

TVR va transmite, pe posturile TVR 1 si TVR 2 un numar record de ore (peste 320), la care se vor adauga transmisiuni in reluare in cazul rezultatelor deosebite ale sportivilor romani, ajungand astfel la o medie de peste 16 ore de "olimpiada" zilnic.

TVR 1 si TVR 2 vor acoperi astfel 20 de discipline, transmise in direct, dintre cele 38 derulate la Jocurile Olimpice 2008, celelalte sporturi putand fi urmarite in rezumate zilnice.
Orele de transmisiuni in direct vor fi acoperite de unsprezece comentatori si reporteri trimisi la Beijing - Marian Olaianos, Mihnea Ionescu, Alina Alexoi, Dana Alexe, Dragos Bocanaciu, Cristian Mindru, Sorin Hobana, Narcis selaru, Monica Bucur, Alexandru Roman si Andi Vilara.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ARMINII CRISTINA pe 17 Aug 2008, 20:49
    felicitari Sandrei

    felicitari Sandrei si tuturor sportivilor romani prezenti la JO de la Beijing. Cinste lor , cinste antrenorilor si tuturor care i au incurajat si au avut incredere in ei, indiferent de rezultatele obtinute. Dincolo de ceea ce vedem noi pe micile ecrane este f f multa munca si daruire, este sacrificiu. Un sacrificiu pe care noi nu l vom putea da niciodata. BRAVO.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod