Cerbul de Aur a plecat in Italia

de Ileana Voicu Ghinea, 7 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Cerbul de Aur a plecat in Italia

Antonio, reprezentantul Italiei la editia de anul acesta a festivalului Cerbul de Aur, a castigat marele trofeu cu piesa "Septembrie luni", scrisa de Horia Brenciu. Locul al doilea a fost ocupat de formatia romaneasca The Marker, iar bronzul a fost ocupat tot de un roman, Ovi, care, insa, a reprezentat Norvegia.

"Este primul meu premiu important. Este un prim pas in cariera mea si vor urma si alte poriecte. Dupa aceasta victorie, sper sa colaborez si cu artisti din Romania. Banii pe care i-am obtinut ca premiu, o data cu Cerbul de Aur, ii voi dona o parte in Romania si o parte in Italia pentru ca sunt destui oameni care au nevoie de ei.
Si, bineinteles, o sa ii recompensez pe oamenii care au lucrat cu mine"
, a declarat Antonio, citat de Mediafax.

Pe langa trofeul pe care l-a primit de la Paula Seling, membru in juriu si castigatoarea Cerbului in 2002, Antonio a mai primit un cec de 10.000 de euro. Italianului i-au dat lacrimile cand a primit trofeul si tot ce a putut spune pe scena a fost sa multumeasca Romaniei si Italiei. Apoi, a cantat cele doua piese cu care a participat in concurs - "Septembrie luni" a lui Horia Brenciu si o piesa in limba italiana, fara a se desparti de trofeu.

Foto: Mediafax

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod