Cerbul de Aur 2008 debuteaza cu un spectacol extraordinar

Facebook Twitter Comenteaza
Televiziunea Romana este in toiul pregatirilor pentru spectacolul extraordinar din prima seara de la Cerbul de Aur 2008, care va aduce pe scena de la Brasov unii dintre cei mai importanti artisti ai Romaniei. Miercuri, 3 septembrie, in prima zi a festivalului, TVR a pregatit un regal muzical, care va oferi publicului cele mai indragite piese pe care le-am auzit la Brasov de-a lungul timpului.

Scena festivalului ii va gazdui pe Iris si Directia 5, care vor interpreta 20 de slagare impreuna cu Angela Similea, Aura Urziceanu, Doru Tufis, Paula Seling, Gabriel Cotabita, Nicola, Laurentiu Cazan, Monica Anghel, Luminita Anghel, Mircea Baniciu, Marcel Pavel si Nico.

In premiera, artistii vor interpreta cantece care au facut istorie in muzica romaneasca de-a lungul timpului, reorchestrate intr-o maniera originala de Iris si Directia 5: "Deschideti poarta soarelui", "La fereastra ta", "Noapte albastra", "Un actor grabit", "Say something", "Strada ta", "Spune-mi", "Si ce daca", "Sa mori de dragoste ranita", "Dor de viata", "Natasa", "Let me try", "Pisica neagra", "Copacul", "Iti multumesc", "Iubirea cere pace planetara".

Organizatorii au pregatit un moment exceptional, in care vocea lui Aurelian Andreescu se va auzi din nou pe scena de la Brasov, acompaniat de legendarul grup Iris.
Publicul va asculta una dintre cele mai indragite piese ale regretatului artist, "Oameni". Vocea lui Aurelian Andreescu, readusa la viata de arhiva de aur a TVR, va fi sustinuta de toti ceilalti interpreti de pe scena.

Festivalul Cerbul de Aur 2008 are loc in perioada 3-8 septembrie, la Brasov. Anul acesta evenimentul se afla la 16-a editie si aniverseaza 40 de ani de la debutul sau.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod