Celebrul tenismen Adrian Ungur si-a facut implant de par

Tenismenul Adrian Ungur este o alta persoana publica ce a apelat la implant de par. La cateva zile dupa turneul de la Sibiu, tenismenul s-a lasat pe mana medicului Felix Popescu pentru a-si restaura podoaba capilara cu 6800 de fire de par noi.

In urma cu cativa ani Ungur purta parul lung, pana la nivelul umerilor, cum in ultimii ani in partea din fata incepuse sa i se rareasca, n-a stat pe ganduri si a ales sa faca un implant de par, la o prestigioasa clinica din Capitala, unde si-au implantat par si alte persoane publice: Rodion Camataru, Razvan Ciobanu, Cornel Pasat. El a fost incurajat de sotia lui Liana, fiica mai mica a celebrului Ilie Balaci, care l-a incurajat sa faca aceasta interventie.



"Ma bucur sa am pe mana sportivi de inalta performanta, ma bucur ca ei la randul lor ma considera pe mine un performer in implantul de par, e magulitor ca ei, care isi permit sa mearga la orice clinica, din orice colt de lume, aleg sa se opereze in Romania, si-i felicit pentru asta", a declarat dr. Felix Popescu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod