Cele mai tinere talente se intrec la "Mamaia Copiilor"

Facebook Twitter Comenteaza
Cele mai tinere talente se intrec la

Si anul acesta, TVR 1 si TVR International transmit in direct Festivalul National de Creatie si Interpretare "Mamaia Copiilor", eveniment muzical a carui popularitate a crescut tot mai mult. Anul acesta se desfasoara cea de-a opta editie a concursului, pe parcursul a patru seri consecutive.

Intre 3 si 6 iulie, Alina Sorescu si amicii sai Alexandra Ruge si Andi Juganaru ne dau intalnire seara, de la 20.15, sa-i ascultam pe concurentii din cele patru sectiuni ale competitiei: "Interpretare", "Creatie", "Coruri" si, in premiera, "Trupe".


Copii intre 6 si 18 ani, impartiti in patru categorii de varste, vor concura la cele patru sectiuni. Cate zece concurenti se vor "duela" in cadrul fiecarei categorii de varsta. Seara Galei, cea de duminica, va fi una speciala, copiii din grupul Bim-Bam delectand publicul cu un moment de step.

"Prezint festivalul "Mamaia Copiilor" pentru a treia oara si este al doilea an consecutiv cand fac echipa cu Andi si Alexandra. Sunt convinsa ca va fi un spectacol extraordinar, datorita celor mici, care dau de multe ori lectii unor artisti cu pretentii si cu experienta.
De altfel, pe multi dintre ei i-am intalnit deja la emisiunea "Tonomatul de vacanta" de pe TVR 2", a declarat Alina Sorescu, care si-a exprimat totodata parerea de rau ca nu a avut sansa sa concureze si ea la acest festival, in copilarie. "La inceputul carierei mele muzicale, nu exista inca "Mamaia Copiilor". Singurul meu regret este ca nu am avut si eu sansa de a participa la un festival de asemenea amploare", a mai spus gazda evenimentului.
 

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod