Cele mai indicate produse de înfrumuseţare

Un studiu recent al unui chirurg plastician demonstrează că anumite produse de înfrumuseţare chiar au efect, printre ingredientele eficiente fiind regăsite colagenul, extractele de plante sau antioxidanţii.
Roxina Ali, un chirurg plastician, a desfăşurat un studiu cu privire la cât de bune sunt produsele cosmetice şi de înfrumuseţare şi dacă acestea au efect asupra celor care le folosesc, scrie ziarul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Medicul a descoperit că în general amestecurile din vitamine şi antioxidanţi, care conţin vitamina C sau E au avut efecte foarte bune asupra pielii celor care le folosesc. Companiile producătoare de cosmetice şi produse specifice au oferit informaţii cu privire la componenţa acestora, spunând, despre unele pilule că au la bază extracte din plante şi legume ce ajută anumite gene să producă serii de colagen.
Colagenul este recunoscut drept un ingredient care ajută pielea.

Mai mult de atât, în cadrul unei testări desfăşurate pe parcursul a 14 zile, la care au participat 500 de femei, s-a observat o îmbunătăţire de 30% în ceea ce priveşte ridurile şi aspectul pielii, relatează Daily Mail.

Alte companii s-au rezumat în a folosi pentru produsele lor derivate şi extracte din peşte şi creaturi marine. Un supliment conţine extracte de proteine derivate din peşte care au sporit producţia de colagen.


De asemenea, o altă companie din domeniu desfăşoară teste pentru pilulele sale anti-îmbătrânire, având speranţe mari cu privire la succesul acestui supliment.
Cu toate acestea, multe persoane se întreabă după cât timp se pot vedea efectele în urma administrării acestor produse, iar răspunsul este oferit chiar de către companiile producătoare. Conform acestora, primele îmbunătăţiri se pot observa după doar trei luni de consum, notează cotidianul citat de Mediafax.

"Durează cam şase săptămâni pentru ca noile doze de colagen să fie produse.
Asta înseamnă că va fi nevoie să folosiţi aceste produse cel puţin două luni pentru a vedea vreo diferenţă"
, susţine doctorul Sam Bunting.

Deşi o anumită parte a produselor de înfrumuseţare şi întinerire au efect, medicii previn consumatorii că acele suplimente care sunt pe bază de colagen nu au oferit încă motive de convingere cum că ar avea efect benefic asupra corpului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod