Cele mai frumoase gemene din lume: Toată lumea le admiră!

Cele mai frumoase gemene din lume au un succes nebun în lumea modellingului


Una dintre cele mai întâlnite remarci este că Ava și Leah par tot timpul triste. Câțiva au spus că e un indiciu că sunt forțate să fie modele și că nu le place asta. Ea le răspunde că unii fotografi preferă o expresie solemnă și că dacă le-ar vedea cum sunt în realitate, oamenii n-ar mai crede că sunt triste.

O altă provocare este machiajul - mulți se leagă de asta, considerând că sunt prea mici pentru a fi expuse astfel.

Totuși, Jaqi explică: "La aproape orice ședință foto pe care o fac au angajați un hair stilist și un makeup artist. De ce? Pentru că ei știu cum funcționează treaba asta."

Deși valul de negativism este necontenit, comentariul care o enervează cel mai mult pe Jaqi este acesta: "Lăsați-le să fie copii". Chiar o scoate din minți când vede asta, pentru că fetițele nu sunt forțate să facă modelling și le place cum își petrec timpul. Chiar dacă această activitate le ia multe ore, sunt tot niște copii - se joacă la ședințele foto, își fac playlistul muzical în mașină și se hârjonesc, uneori se mai și supără.

Cum mama lor este și managerul lor, fetițele petrec mult timp cu ea și formează o legătură specială: "Le place să petreacă timpul în mașină, una cu cealaltă și cu mine...
să fim toate trei fetele împreună."

La capitolul avantaje, pe lângă faptul că le oferă noi experiențe, cunosc oameni noi și își fac mulți prieteni, contează și faptul că gemenele primesc produse noi și ținute de la alte companii și le place să le încerce la ședințele foto. Nu câștigi peste 300.000 de fani pe Instagram într-un timp atât de scurt dacă nu știi ce ai de făcut, notează Givitlove.

De la novice în social media, Jaqi a devenit expertă. Când fetițele sale erau debutante în modelling, nu doar frumusețea lor le-a ajutat să se remarce, ci și ținutele.
Ca să fie sigură că ele arătau perfect, a împrumutat haine de la magazinul vecinului și le-a promovat pe Instagram. Metoda a funcționat.

Pe de altă parte, faptul că Ava și Leah primesc tot timpul de lucru nu înseamnă că sunt o familie bogată, atrage atenția mama lor. Au facturi de plătit și costuri pentru ședințele foto, iar banii trebuie să acopere toate cheltuielile. "Bănuiesc că dacă privim în perspectivă, banii pe care noi ca părinți îi scoatem acum... le vor permite să facă banii lor când vor fi la colegiu sau să-și cumpere în viitor o mașină sau o casă", a scris Jaqi pe blog.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod