Cele mai frumoase gemene din lume: Toată lumea le admiră!

Ava și Leah au devenit pasionate de modelling, iar acum au peste 380.000 de admiratori pe Instagram


Ava și Leah arătau minunat, dar asta nu înseamnă neapărat că știau ce au de făcut. Unele lucruri luau timp, iar la început fetițele nu se coordonau și era nevoie de multe cadre pentru o imagine bună. Dar la șase ani de la prima tentativă, Jaqi căuta să le facă un loc în modelling. Tot ce îi lipsea era un agent, iar ea se temea că după șase ani de la debut, nu va reușit să găsească ușor unul. "Încă aveam niște contacte, iar spre suprinderea mea, aproape toți au dorit să-mi vadă fetele", a povestit mama fetelor.

Până la urmă, au semnat cu două agenții, dar au și dat de necaz. Jaqi s-a gândit că semnând cu două firme, fetele aveau mai multe șanse și erau mai vizibile.

Totul a fost perfect până când a primit un telefon de la una dintre agenții: "Bună ziua, dorim să vă anunțăm că putem să vă urcăm fetițele pe podium la Barbie Audition, mâine".
În mod normal, s-ar fi bucurat, dar Jaqi s-a panicat, pentru că fetele urmau să fie duse la același eveniment de celălalt agent. Femeia a discutat cu ambele părți și până la urmă lucrurile s-au aranjat, scrie site-ul citat.

În iulie 2017, mama fetelor a deschis un cont pe Instagram, intitulat @clementstwins. Habar n-avea ce făcea, dar pagina "a explodat" - în doar cinci luni, contul a ajuns la peste 380.000 de admiratori. Scopul acesteia era să reprezinte un portofoliu pentru agenții și să câștige un nucleu de fani.
Dar frumusețea deosebită a fetelor a transformat contul de Instagram într-o afacere de succes. Au contat, însă, și câteva trucuri pe care Jaqi le-a învățat din mers și care au dat roade. "Un lucru pe care-l știu sigur este că totul e despre imagini... așa că nu vă luați un fotograf de duzină ca să economisiți niște bani". Mesajul ei este clar: faceți poze de calitate!

2017 a fost un an excelent pentru gemene și pentru întreaga familie, iar intuiția mamei, că cifra 7 le va purta noroc, s-a adeverit. Ava și Leah sunt foarte talentate, dar și fratele lor mai mare, Chase, este talentat. El a semnat cu aceleași agenții și are un atu în plus - e un actor înnăscut și a jucat în câteva clipuri publicitare.


N-a durat mult până când succesul fetelor s-a transformat într-o afacere veritabilă - curând, ele au ajuns să aibă șase prezentări și ședințe foto într-o săptămână. Deși un program atât de încărcat ar fi prea obositor pentru niște copii, Ava și Leah nu se mai opreau. Iar aici mama lor păstrează controlul, pentru că este nevoie de echilibru.

Relativ nouă în acest domeniu, Jaqi enumeră pe blogul ei părțile bune și pe cele rele din această lume. Cel mai important lucru pe care l-a învățat este că, înainte de a te lăsa ghidat de cineva, trebuie să te asiguri că știi cu cine te-ai asociat. Un aspect negativ e că această activitate mănâncă mult timp - numai drumurile dus-întors prin traficul infernal din Los Angeles durează 5-6 ore, dar s-au obișnuit și înțeleg că asta face parte din joc.

Jaqi nu ascunde un alt element negativ - comentariile negative.
Deși primește o sumedenie de complimente, criticile și acuzațiile nu lipsesc. Ea e în stare să facă față criticilor și să se concentreze pe reacțiile pozitive, dar nu-i mereu ușor. Femeia resimte o presiune mare când încearcă să-și protejeze fetițele și familia și le dă un sfat celor care se grăbesc să o judece, acuzând-o că-și exploatează copiii: "Dacă n-ai ceva bun de zis, nu spune nimic."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod