Cele mai bune hituri Bryan Adams, într-un album live

de Ileana Voicu Ghinea, 7 Octombrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Cele mai bune hituri Bryan Adams, într-un album live
Propus pentru lansare pe 16 noiembrie, "Bare Bones" este o colecţie inspirată de hituri ale superstarul dintr-o carieră de peste 30 de ani.  
 
Înregistrat în primăvara lui 2010, în timpul turneului "Bare Bones", albumul ne prezintă o versiune neprelucrată a lui Adams, incluzând doar vocea şi chitara sa, acompaniat de claparul Gary Breit la unele piese.
 
Inspirat de perioada în care a înregistrat MTV Unplugged în anii '90, Adams a hotărât să mai facă încă o dată acest lucru în 2008.
 
 
Adams a continuat seria de concerte live, incluzând noi reorchestrări realizate în 2010 şi,  ca un fel de experiment, a decis să le înregistreze pentru un posibil viitor album.  
 
"În timp ce turneul îşi continua drumul prin Statele Unite şi Canada, mulţi cereau un album cu piesele acelea, aşa cum le auziseră cântate live în concert. Aşa că, răspunzând acestor cerinţe, am decis să înregistrez câteva dintre show-uri pentru a vedea dacă ar fi interesantă şi fezabilă ideea.
Îi place cum se aud piesele aşa, simple, crude, fără orchestrările iniţiale ale unei trupe sau orchestre complete. Aceste înregistrări au doar vocile şi aplauzele fanilor din public şi ambianţa camerei pentru a le înălţa"
, declară artistul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod