Cel mai scump adio: Marina Almăşan a vrut să-l stoarcă de bani pe Victor Socaciu

Marina Almăşan are pretenţii financiare mai mari de la fostul ei soţ


Apropiaţii lui Socaciu spun că fosta soţie ar fi încasat de pe urma lui 33.000 de lei şi îi cere acum banii încasaţi ilegal în instanţă. "Vorbim despre 18.000 de lei, pe care Marina Almăşan va trebui să-i dea înapoi", ne-au dezvăluit sursele.

Miercuri are loc o nouă înfăţişare în cel de-al treilea proces pe care Almăşan i l-a intentat fostului soţ. Ea solicită acum majorarea pensiei alimentare de la 700 de dolari, cât este în prezent, la 2.000 de dolari, întrucât Victor Socaciu este consul în Canada şi are un venit mai mare.

Întrucât Victoraş este major acum, el se judecă cu tatăl său. Asta deşi, în vara aceasta, băiatul a fost în vacanţă la părintele său, în Canada, unde a fost răsfăţat cu fel de fel de cadouri, scrie Click!.

Victor Socaciu şi Marina Almăşan au divorţat în 2012, după ce a aflat că soţia lui îl înşela cu Georgică Cornu. Aceasta se întâlnea cu milionarul pe ascuns, în casa lui din Bucureşti şi în străinătate. Ca să poată pleca din căminul conjugal mai multe zile, Marina îi spunea lui Socaciu că se află în delegaţie, notează ziarul citat.
Vedeta de la TVR are şi acum o relaţie cu Georgică, deşi acesta nu a reuşit încă să divorţeze de soţia lui.

 

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod