"Cel Mai Luxos Shopping Center", in cadrul Romanian Fashion Awards

20 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza


Sambata, 15 noiembrie, Baneasa Shopping City a primit distinctia de "Cel mai Luxos Shopping Center", in cadrul galei Romanian Fashion Awards de anul acesta, la Rin Grand Hotel.

Baneasa Shopping City a primit un premiu special in cea de-a patra seara a Bucharest Fashion Week, fiind apreciat de catre juriul galei ca shopping center-ul ce a schimbat conceptul de mall in Romania prin stilul, rafinamentul si brand-urile pe care le promoveaza.

"Ne onoreaza aceasta distinctie si ne bucuram ca toate eforturile pe care le-am facut pentru a oferi vizitatorilor nostri posibilitatea de a face cumparaturi ca in marile capitale Europene nu au ramas nerecunoscute.
Am pus intotdeauna vizitatorii nostri pe primul plan si am incercat sa le oferim calitate si inedit. De asemenea, invitatia de a juriza in categoria Top Model Romania este un semn ca preocuparea noastra pentru lumea modei a fost primita pozitiv, ca un demers natural", a declarat Loredana Croicia, Communication and Promotions Manager, Baneasa Developments.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod