Cel mai HOT videoclip al anului! Dan Bălan lansează cel mai nou single şi videoclip - “Funny Love"

Celebrul artist Dan Bălan, lansează azi single-ul “Funny Love” însoţit de un videoclip incendiar.

Artistul a lucrat mai bine de un an la producţia acestei piese. Toate instrumentele sunt înregistrate live. “Am lucrat minuţios la fiecare sample, totul contează pentru un sunet final calitativ: tobele au fost înregistrate în mai multe studiouri, până să ajung la un sound satisfăcător, bass chitaristul a fost selectat din mai mulţi instrumentişti din New York, iar vocea feminină am ales-o după mai multe casting-uri organizate în Suedia, Irlanda şi SUA”, a declarat Dan Bălan.

Producţiile video anterioare ale artistului au impus nişte standarde înalte de calitate şi aşteptări pe măsură, aşa că Dan Bălan a venit de data aceasta cu o producţie deosebită pe piaţa muzicală din România şi nu numai.
Video-ul reprezintă un mix de modă, care reuneşte aproximativ 20 de scene alternante, construcţii unice (inclusiv un bazin construit special pentru acest clip, un teren de fotbal), 300 kg de bagaje (aduse de stilistul James Knox din New-York), 13 modele şi 16 dansatoare, 120 de costume, o soluţie grafică interesantă şi un nou tip de editare. Toate acestea au fost create în decursul a 4 luni.

“De un an şi jumătate nu am lansat nimic. Am stat la Londra şi am lucrat în studio la noul material discografic. Mie îmi place să mă reinventez mereu, aşa că am experimentat mai multe genuri şi direcţii muzicale, până am ajuns la un rezultat care să mă mulţumească. Aşa a luat naştere ‘Funny love’”, a explicat cântăreţul.

Artistul aşteaptă cu nerăbdare să vină la noi în ţară: “Mi-e dor de publicul din România, abia aştept să lansez piesa şi să avem astfel ocazia să ne revedem în concerte”, a zis Dan Bălan.

Vedeţi aici cel mai recent videoclip Dan Bălan - “Funny Love”:

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod