Cel care l-a acuzat pe Micheal ca i-a molestat copilul s-a sinucis

de Nicoleta Tarantus, 18 Noiembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Cel care l-a acuzat pe Micheal ca i-a molestat copilul s-a sinucis

Evan Chandler, cel care l-a acuzat pe Michael Jackson in anii '90 ca l-a molestat sexual pe fiul sau, Jordy Chandler, pe atunci in varsta de 13 ani, s-a sinucis, informeaza dailymail.co.uk.

In varsta de 65 de ani, fostul stomatolog a fost gasit in pat, impuscat in cap. Chandler a murit in resedinta sa luxoasa din Jersey City, pe 5 noiembrie, dar vestea mortii sale a fost facuta publica abia marti, 17 noiembrie.

O sursa din familia Chandler a declarat pentru New York Post ca Evan Chandler suferise mai multe operatii estetice si apela cu regularitate la injectii cu Botox.
Dupa aceste interventii, chipul sau devenise de nerecunoscut.

La inceputul anilor '90, Chandler l-a acuzat pe Michael ca a abuzat sexual de fiul sau, Jordan, declansand astfel caderea in dizgratie a "Regelui Pop".

Cazul nu a mai ajuns in sala de judecata, familia Chandler incheind o intelegere civila cu Michael Jackson, in valoare de 22 de milioane de dolari.

Ambele parti au semnat un contract de confidentialitate prin care s-au angajat sa nu discute despre caz sau despre intelegerea facuta.

In varsta de 29 de ani, Jordan locuieste in New York, sub un alt nume si nu a vorbit niciodata in public despre acele acuzatii formulate de tatal sau impotriva lui Jackson.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cc pe 18 Nov 2009, 19:53
    SCRISOARE DINCOLO DE MOARTE

    SCRISOARE DINCOLO DE MOARTE STII,MIKE....?NOI,ITI SCRIEM IN FIECARE ZI!ASA,NE ESTE MAI USOR SA TRECEM PESTE DISPARITIA TA.USOR E UN FEL DE A SPUNE!SANTEM MULTI SI CHIAR DACA NU NE CUNOASTEM PERSONAL,VORBIM,SCHIMBAM PARERI,IMPRESII;DUREREA E GREU DE SUPORTAT SI ACUM!PENTRU CA NU EXISTA EXPLICATII.TU ERAI UN OM SANATOS SI TOTUSI.....II INCOMODAI.TU NU AI MURIT!DOAR TE TRANSFORMI:LACRIMA DE PE OBRAZUL OBOSIT SI TRIST AL LUMII,ARDOAREA AMURGULUI DE VARA CIND VANTUL FIERBINTE NE PARJOLESTE BUZELE,RASARITUL SOARELUI,CLIPIREA DIMINETII;TE-AI NASCUT IN LEAGANUL VIETII,DIN NEPATRUNSUL ARC AL TIMPULUI,DIN ZBUCIUMUL FACERII LUMII,CA O SPERANTA CE ADIE USOR SI NE DA CURAJ SA MERGEM MAI DEPARTE PRIN JUNGLA GREU DE PATRUNS A EXISTENTEI PAMANTENE!STII TU,CE GREU SI TRIST E FARA TINE?O MINUNE NU DUREAZA MAI MULT DE TREI ZILE,ASA SPUNE UN PROVERB.FALS.A DURAT 50 DE ANI.PUTIN,TOTUSI.STIM CA AI SUFERIT,DOAR DUMNEZEU,DRAGOSTEA TA SI A NOASTRA TE-AU AJUTAT SA TRECI MAI DEPARTE.DAR NOI?NE-AI LASAT SI AI PLECAT!NE RUGAM PENTRU TINE IN FIECARE ZI SI GANDURILE NOASTRE CALDE SI SINCERE ,DIN TOATE COLTURILE LUMII,LE ADUNAM,LE PUNEM INTR-UN PLIC DE ROUA SI TI-LE TRIMITEM PRIN INGERUL TAU CARE TE-A CALAUZIT PRIN VIATA PAMANTEANA!EL E CU TINE!MEREU!SI NOI!TU,ESTI OAZA NOASTRA DE LINISTE SI CLIPA DE NEMURIRE IN CARE CREDEM TOTI.ITI PROMITEM:NU TE VOM UITA SI NU TE VOM PARASI!ESTI PREZENT PRIN CE AI CREAT,DAR MOSTENIREA CEA MAI DE PRET SANT COPIII TAI,O PRELUNGIRE A EXISTENTEI TALE!SOMN USOR!DORMI IN PACE! P.S O CALAUZA-N NOAPTE...... UN SUFLET RATACIT...O MOARTE NE DESPARTE.....DE TINE OM IUBIT...CASCADA DE IUBIRE....E INIMA-TI FIERBINTE.....UN ZAMBET,O PRIVIRE.....UN GEST SA NE ALINTE......

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod