Cea mai tatuata femeie din Europa se opereaza estetic in Romania! Iata cum se va transforma radical!

Cea mai tatuata femeie din Europa se opereaza estetic in Romania. Femke Fatale, originara din Olanda, isi va face o serie de interventii chirurgicale la medicul Florin Juravle, la recomandarea prietenei sale bune, DJ Wanda.
Femke are de gand sa isi puna implanturi mamare, sa isi mareasca buzele, sa isi faca liposuctie la abdomen, coapse si picioare si sa isi injecteze grasime in fese, toate intr-o singura interventie care va dura in jurul a sase ore.

Practic, la iesirea din operatie, Femke va fi o cu totul alta persoana. DJ Wanda l-a recomandat pe medicul estetician Florin Juravle stiind experienta lui in acest tip de interventii si, nu in ultimul rand, pentru ca ii leaga o prietenie solida.

€žFemke este prietena mea cea mai buna si imi doresc ce este mai bine pentru ea.
De doi ani isi face programare la medici, dar nu a ajuns la operatie pentru ca nu a avut incredere in acestia. In Romania a ramas uimita de frumusetea femeilor de aici. I-am facut cunostinta cu domnul doctor Juravle, a vazut ce rezultate a avut el in cazul altor paciente si a decis ca a sosit timpul sa isi remodeleze corpul asa cum visa”, declara DJ Wanda.

Operatiile vor avea loc luna viitoare cand Femke va reveni in Romania.Femke este originara din Olanda si are corpul acoperit de tatuaje in proportie de 90%, fiind cunoscuta de majoritatea pasionatilor de tatuaje din intreaga lume.DJ Wanda si Femke sunt prietene de cativa ani de zile, participand impreuna la o serie de evenimente internationale dedicate industriei de tatuaje.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod