Cea mai tatuata femeie din Europa o sustine pe DJ Wanda la Bucuresti

Cea mai tatuata femeie din Europa a sosit la Bucuresti pentru a o sustine pe DJ Wanda si campania Muzink, pe care vedeta din Romania a initiat-o pe blogul ei, www.dj-wanda.com.

Femke Fatale este originara din Belgia si a devenit cunoscuta in toata lumea prin faptul ca are corpul acoperit de tatuaje in proportie de 90%. Femke si DJ Wanda au devenit prietene in urma participarii la conventiile internationale de tatuaje la care au participat.

Femke se afla acum in Romania pentru a sustine campania Muzink si a realiza o sedinta foto inedita cu nonconformista vedeta din Romania.

„Muzink este o campanie care imbina pasiunea pentru tatuaje cu cea pentru muzica.
Femke sustine initiativa mea in special ca iubeste muzica si arta tatuajelor, ea reusind sa scape de depresie, in urma cu multi ani, cu ajutorul muzicii. Are o poveste de viata impresionanta. A inceput sa se tatueze la 18 ani. La inceput a ales modele discrete, in zone ale corpului acoperite de haine, pentru ca, in timp, sa isi acopere trupul cu desene desprinse din experienta ei de viata. Fiecare are o poveste. Sper exemplu, are tatuata papusa din copilarie, dar si pe Johnny Depp, pe care l-a intalnit personal”, spune DJ Wanda.

DJ Wanda a dat startul unei campanii impresionante, intitulata Muzink, derulata pe blogul ei, www.dj-wanda.com, prin intermediul careia cei care iubesc muzica pot lasa comentarii spunand ce inseamna cu adevarat muzica pentru ei.

Cel care ofera cel mai interesant raspuns va castiga un bilet la concertul superstarului Adele, si va merge impreuna cu DJ Wanda la spectacolul de la Berlin, din 8 mai.

„Prin campania Muzink, ii provoc pe cei care iubesc muzica sa se exprime, sa fie o sursa de inspiratie pentru ceilalti si lase un comentariu pe blogul meu in care sa explice ce inseamna cu adevarat muzica pentru el”, declara DJ Wanda.

Castigatorul va primi atat biletul de intrare la concert, cat si biletele de avion si cazare la un hotel de lux din Berlin.

In doar cateva zile s-au inscris deja cateva sute de participanti.
Castigatorul va fi anuntat in data de 2 mai 2016.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod