Cea mai mare ediție East European Comic Con s-a încheiat

Duminică seara s-a încheiat cea de-a treia ediție a celui mai mare eveniment dedicat pasionaților de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video și nu numai: East European Comic Con

Aproximativ 30.000 de oameni au trecut porțile complexului Romexpo pe parcursul weekend-ului trecut și s-au bucurat de numeroase atracții pregatite de organizatori.

Astfel, cei 6 actori internaționali, Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Robert Knepper (T-bag din Prison Break), John Noble (Denethor din Lord of the Rings), Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones), Osric Chau (Kevin din Supernatural) și Dan Starkey (Strax din Dr. Who) au fost încântați de vizita în România, admirând frumusețea capitalei și ospitalitatea românilor.

Manu Bennett și-a dorit chiar să ne cunoască mai bine țara, astfel că, dupa eveniment, a plecat într-o excursie de câteva zile în Transilvania.

Pentru Robert Knepper nu a fost prima dată când a venit în România, amintindu-și de experiența anterioară în țara noastră, petrecută în urmă cu 30 de ani, în timpul dictaturii ceaușiste când făcea parte dintr-o trupa de teatru ce a pus în scenă  “Zbor deasupra unui cuib de cuci”.

Actorul a mărturisit că se bucură să vadă evoluția României și mai ales că apreciază aplauzele de astăzi ca fiind sincere și nu impuse ca în timpului regimului comunist.

Osric Chau a împărțit îmbrățișări fanilor, Kristian Nairn a împărtășit pasiunea sa pentru muzică, Dan Starkey a vorbit despre cum l-a influențat opera lui Shakespeare, iar John Noble ne-a dezvăluit întâmplări amuzante de pe platourile de filmare Lord of the Rings.

Echipa filmului SF DxM au dezvăluit în premieră mondială trailer-ul, precum și povestea din spatele peliculei, iar Michael Stevens (Vsauce) a mărturisit o parte din secretele succesului canalului sau de YouTube.


Urmează Comic Con 2016.În curând organizatorii vor oferi informații privind prețurile biletelor și atracțiile pregătite.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod