Cea mai harnică pisică: spală vasele în chiuvetă! - VIDEO

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Mai 2012
Dacă cele mai multe pisici aleargă mâncând pământul când văd apa şi ar prefera să tragă un pui de somn decât să fie puse la treabă, aceasta încearcă să-şi ajute stăpânii spălând vasele.

Dacă cele mai multe pisici aleargă mâncând pământul când văd apa şi ar prefera să tragă un pui de somn decât să fie puse la treabă, aceasta încearcă să-şi ajute stăpânii spălând vasele.Un filmuleţ postat pe internet, care a adunat deja peste 300.000 de vizualizări, demonstrează abilităţile de ajutor în casă ale unei pisici, relatează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Pisicuţa din videoclip sare în chiuvetă fără să se teamă de apa care curge de la robinet.
Ba mai mult, conştiincioasă, felina a început să spele cu seriozitate un castron, în timp ce stăpânii ei o filmează, amuzându-se copios.

Neavând nevoie de burete de spălat vase, felina se foloseşte de propriile lăbuţe, făcând, după cum se poate vedea în înregistrare postată pe YouTube, o treabă excelentă.

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • TOAMNA07 pe 6 Mai 2012, 22:15
    Cea mai harnică pisică: spală vasele în chiuvetă!

    Este adorabila,imi vine s-o mananc! :)))

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod