Cea mai buna voce de jazz a lumii, Dianne Reeves, revine la Bucuresti!

13 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Cea mai buna voce de jazz a lumii, Dianne Reeves, revine la Bucuresti!

Dianne Reeves, cea mai buna voce feminina de jazz a lumii, castigatoarea a patru premii Grammy, revine la Bucuresti.
 
Dupa recitalul de senzatie din cadrul primei editii a Bucharest Masters of Jazz Festival (2008), considerat revelatia evenimentului, Dianne Reeves va sustine un nou concert extraordinar pe scena Salii Palatului, pe data de 9 mai, incepand cu ora 20.00. Organizatori: KOMPAS EVENTS si Asociatia Culturala TEOCTA.

Reeves a castigat premiul Grammy (Best Jazz Vocal Performance) pentru fiecare dintre cele mai recente inregistrari ale sale: "A Little Moonlight" (2003), "The Calling" (2001) si "In The Moment-Live in Concert" (2000).
Dianne Reeves este singurul artist dintr-o categorie muzicala care a reusit sa inregistreze un asemenea record pentru trei albume la rand. In 2006, Dianne Reeves a mai castigat un premiu, pentru a patra oara, pentru cel mai bun album de jazz vocal pentru coloana sonora a filmului "Good Night, and Good Luck" (cu George Clooney in rolul principal).
 
Dianne Reeves a fost nascuta special pentru jazz; vocea sa poate acoperi o paleta larga de influente de la Carmen McRae pana la Billie Holiday.
A fost prima artista care a semnat un contract cu Blue Note/EMI, dupa reactivarea acestei marci, in 1987. Ca rezultat al stilului sau inconfundabil, jazz si R&B, artista a primit aprecierea constanta a criticilor de pretutindeni.
 
Dianne Reeves a cantat alaturi de Lincoln Center Jazz Orchestra in cadrul catorva proiecte  Duke Ellington pentru celebrarea Centenarului Ellington. O inregistrare cu Daniel Barenboim si Chicago Symphony si o aparitie in concert la Carnegie Hall cu Sir Simon Rattle si Orchestra din St.
Lukes se inscriu printre cele mai aclamate aparitii ale artistei din ultimul timp.

Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete a Salii Palatului, magazinul Muzica, reteaua Diverta. On-line acestea vor fi disponibile pe site-urile www.biletoo.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro. Biletele vor avea preturi cuprinse intre 200 si 50 RON.

9 MAI, ORA 20.00, SALA PALATULUI

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Crina pe 13 Apr 2010, 16:50
    Regina Jazzului

    Dianne Reeves inspira feminitate prin toti porii. Abia astept sa o reascult.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod