Cea mai batrana mama din lume, pe moarte

de Nicoleta Tarantus, 14 Iunie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Cea mai batrana mama din lume, pe moarte
Rajo Devi Lohan, in varsta de 72 de ani, care a nascut in urma cu mai putin de doi ani o fetita, in urma fertilizarii in vitro, este pe moarte, in urma complicatiilor pe care le-a presupus sarcina, potrivit The Sun.

"Am visat toata viata sa am un copil. Nu conteaza ca acum sunt bolnava, macar am trait destul incat sa apuc sa fiu mamica", a declarat Devi Lohan.

Ea si sotul ei, Balla, in varsta de 73 de ani, s-au imprumutat de bani pentru ca femeia sa poata ramane insarcinata. Fertilizarea in vitro a costat echivalentul a 2.000 de lire sterline, o suma imensa pentru cuplul nevoias din Baddhu Patti, India.

"Medicul nu m-a avertizat niciun moment ca este periculos sa am un copil la aceasta varsta", povesteste mama.
Dupa ce a nascut prin cezariana, Rajo a suferit o puternica hemoragie interna, apoi o operatie riscanta de indepartare a unui chist ovarian de marimea unei portocale.

Organismul ei nu si-a revenit dupa cele doua interventii, mai ales ca femeia nici nu a tinut cont de recomandarea medicilor de a nu depune efort.

Dupa un an, durerile erau atat de groaznice incat nu mai putea cobori din pat. Medicul care a efectuat fertilizarea in vitro insista ca problemele de sanatate ale femeii nu au de-a face cu sarcina.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod