Ce vedete din Romania au apelat la implantul de par?

Daca pana mai acum cativa ani femeile erau clientele fidele ale clinicilor de chirurgie estetica, iata ca 2015 a fost anul in care barbatii nu s-au mai jenat sa afirme sus si tare ca sunt dispusi sa sufere tot felul de interventii doar de dragul de a arata bine.

"Asta este normalitatea, sa iti asumi ce faci, ce esti, sa recunosti ca ai complexe daca le ai, sa le corectezi daca poti si daca asta te ajuta sa te simti mai bine in pielea ta, sa iti capeti reincrederea in tine", a declarat medicul Felix Popescu, proprietarul a doua clinici de implant de par din Capitala.

"In 2015 clinica noastra a avut in medie 2-3 pacieti pe zi, asta demonstreaza clar ca barbatii romani tin la aspectul lor, grija fata de tine e o dovada a faptului ca te respecti, daca tu te respecti, te vor repecta si altii.

E drept ca am avut multi pacienti de peste hotare, dar predominant am facut implant de par si sprancene romanilor nostri".

Printre celebritatilee care au trecut pragul clinicii in 2015, si intra in 2016 cu o podoaba capilara bogata si un look nou se numara: Razvan Ciobanu (care a facut o a doua interventie de implant de par dupa ce a slabit considerabil), Mihai Traistariu (care in sfarsit are par), Dinu Maxer, fosta glorie a fotbalului romanesc Rodion Camataru, tenismenul Adrian Ungur, Catalin Botezatu, si luna trecuta luptatorul Ionut Iftimoaie.

"In ianuarie incepem in forta cu un alt nume sonor al modei romanesti, designerul Stephan Pelger care mediat ce se intoarce din vacanta intra pe mana noastra. E onorant ca suntem contactati de persoane publice care si-ar permite sa faca aceasta interventie oriunde in lume, ca au incredere in madicii romani, ca ne prefera pe nnoi, ca ne recomanda, ca lauda, ca vad ca suntem profesionisti si ca avem servicii premium la standarde internationale", a conchis dr. Felix Popescu

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod