Ce se întâmplă la Ferma Vedetelor când concurenții au puțin timp liber?

După atâta muncă, celebrii fermieri, simt nevoia de puțină relaxare. Cum mediul în care se află nu le oferă foarte multă libertate și munca le ocupă cea mai mare parte din timp, concurenții au recurs la o metodă inedită de a evada din cotidian.
Singurele metode relaxare de la Ferma Vedetelor au fost până acum dansul și muzica, însă de această dată ei au profitat de ocazie și au făcut o ședință foto ad-hoc în mijlocul curții. Puși pe glume și plini de voie bună, concurenții au început să își intre în rol în momentul în care au văzut aparatul de fotografiat și au creat un adevărat scenariu ce a fost surpins în fotografii.

Cei trei haiduci, Ionuț Iftimoaie, Augustin Viziru și Ștefan Stan au dat tonul, iar în scurt timp s-au alăturat distracției Dan Helciug, Vica Blochina, Doinița Oancea și Cristina Cioran.

În această seară, telespectatorii vor vedea cum debutează o nouă săptămână la Ferma Vedetelor, când concurenții încep să se împuțineze și volumul de muncă rămâne la fel de mare.
Tot diseară vor descoperi ce s-au jucat fermierii, de ce s-a săturat Dima la Ferma Vedetelor, care sunt ultimele bârfe de la Ferma Gossip, dar și pe cine a lăsat Ștefan Stan fermierul săptămânii.

Toate edițiile Ferma Vedetelor pot fi urmărite și pe voyo.ro.

Ferma Vedetelor - Nicăieri nu-i ca la țară!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod