Ce poarta tot timpul Ellie White in geanta! Iata cele 10 obiecte de care nu se desparte!

Ellie White le-a dezvaluit fanilor sai ca, indiferent unde merge, are tot timpul in geanta 10 obiecte de care nu se desparte niciodata.
Artista a marturisit ca este atenta sa aiba alaturi atat produsele de intretinere a pielii si de retus al machiajului, cat si gadgeturile cu ajutorul carora comunica cu cei dragi.

“Nu cred ca exista femeie care sa plece de acasa fara geanta. Fie ca este o geanta mare, in care incape aproape orice (chiar si ceea ce nu ai nevoie…), fie ca este mai mica, doar de accesorizat tinuta, toate femeile pleaca din casa cu geanta. Acestea sunt 10 dintre lucrurile pe care le am tot timpul in geanta:

1.    Oglinda mica.
Da, in geanta unei femei vei gasi mereu o oglinda pentru momentele in care e nevoie de un moment de reimprospatare.

2.    Un gloss/stugurel. Buzele noastre au nevoie de hidratare tot timpul, mai ales in sezonul rece.

3.    Telefon. Cred ca telefonul e singurul care nu va lipsi niciodata din geanta.

4.    O baterie externa/un incarcator.

5.    Bomboane mentolate/breath strips.

6.    Clema/elastic de prins parul. Un elastic de par intro zi de vara face uneori mai mult decat un pahar cu apa rece.

7.
   Servetele umede.

8.    Ochelari de soare.

9.    Parfum roll-on.

10.  Crema de maini

Pe langa acest „top 10” , stiu sigur ca mai sunt alte zeci care ne pot ocupa spatiul din geanta … un portfard cu diverse produse de machiaj, carti, alte accesorii de par… Ce-i drept, nu le folosim zilnic, insa niciodata nu stii cand ai nevoie de ele. Pentru mine geanta este foarte importanta, si cum nu imi cumpar in fiecare zi, trebuie sa imi placa foarte mult! Asa ca, inainte sa cumpar o geanta, studiez foarte mult forma, culoarea si materialul sau cu ce sa o accesorizez… pana sa aleg”, a scris artista pe blogul sau, www.elliewhite.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod