Ce metode de relaxare au găsit concurenții la Ferma Vedetelor?

Au trecut șase săptămâni de când au intrat în Ferma Vedetelor, timp în care din 12 concurenți au rămas doar șapte. Au muncit foarte mult pentru a transforma ferma pe care au găsit-o într-o adevărată fermă a vedetelor.

După multă muncă, concurenții simt nevoia de puțină relaxare și de a se rupe de rutina zilnică în care intră: hrănirea animalelor, focul, căratul apei, construcții necesare pentru animale, plantarea răsadurilor sau gătitul, activități care le ocupă toată ziua. Pe lângă relaxarea prin muzică, fermierii au găsit și alte soluții creative de a evada din cotidian. Și-au construit Ferma Gym, profitând de copacii din pădure în care și-au instalat o bară de tracțiuni. Au construit un leagăn dintr-o scândură și sfoară, pe care le-au montat în copacul din fața casei și fac yoga în pădure.

Toate aceste activități contribuie la păstrarea unui tonus bun și a bunei dispoziții.

În episodul din această seară, de la 20:30, fermierii au parte de o mare surpriză și au șansa să se revadă cu foștii concurenții, alături de care au pornit la drum în acest concurs. Ei vor profita de ocazie și vor filma primul videoclip la Ferma Vedetelor. Tot în această seară, numai la PRO TV, telespectatorii vor afla cine va fi fermierul săptămânii nominalizat, de această dată, de concurenții de la Ferma Vedetelor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod