Ce mănâncă Anda Adam pentru a se menţine în formă

Cântăreața are câteva obiceiuri culinare de la care nu se abate niciodată, deşi este mereu pe drumuri, iar tentaţia unor mâncăruri nesănătoase există mereu. Din acest motiv, solista preferă să aibă acelaşi mic-dejun în fiecare dimineaţă, cu mici excepţii.
Cântăreața are câteva obiceiuri culinare de la care nu se abate niciodată. Ea preferă să aibă acelaşi mic-dejun în fiecare dimineaţă, cu mici excepţii.

"Mănânc un iaurt cu un ou fiert, un pahar de apă și un măr. De obicei, îmi plac foarte mult lactatele și fructele, pe care însă nu le consum seara. E un mic dejun foarte simplu si practic, pe care îl gătesc întotdeauna singură", a declarat Anda Adam pentru site-ul Foodstory.ro.

Dincolo de faptul că un pahar de apă trebuie totuși băut, nu mâncat, iar micul ei dejun nu prea poate fi gătit, ci mai degrabă pregătit, vedeta se străduiește să nu renunţe la prima masă a zilei, indiferent de programul încărcat pe care îl are.

"Nu prea sar peste micul dejun.
E masa cea mai importantă. Uneori iau micul dejun mai târziu, pentru că mă trezesc mai târziu... dar e nelipsit. Pentru energie, consum shake-uri proteice"
, a mai spus ea.

Anda Adam a mai spus că micul dejun are farmecul lui, mai ales când este servită de iubitul ei, Victor Slav: "Am servit și am fost servită la pat, în ambele cazuri cu Victor".
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod