Ce faci vara cand nu te bronzezi?

23 Iunie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Ce faci vara cand nu te bronzezi?
Alege un film bun din colectia de filme de vacanta care incepe pep 28 iulie! Gazeta Sporturilor deschide seria filmelor perfecte pentru vacanta, cu unul dintre cele mai bune productii cinematografice ale anului 2010: "Marioneta". Un film plin de intrigi, barbati puternici plini de influenta si decizii uimitoare. De asemenea, in acest film predomina teroarea palpabila, povestea incredibila in care regizorul ne face sa credem, faptul ca intri, pas cu pas, in pielea scriitorului-marioneta au dus la comparatia cu stilul lui Hitchcock. "Este suspansul autentic, Hollywood-ul nu mai fabrica acum decit fiori ieftini si personaje unidimensionale", nota "The New Yorker".
Asadar, de marti 28 iulie, impreuna cu Gazeta Sporturilor, puteti gasi la toate chioscurile de ziare din tara filmul "Marioneta".

Al doilea film apare in data de 5 iulie si se numeste "Omul care se holba la capre", al treilea "London Boulevard" (12 iulie) si ultimul "Coco Chanel" (19 iulie). Toate aceste filme fac parte dintr-un careu de productii cinematografice de exceptie, genurile lor variind de la comedii la thriller, aventura, drama si chiar dragoste.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod