Ce cred Malvina, Dana Savuica si Valentina Pelinel despre Carmen Negoita

Carmen Negoita a devenit, in ultimii doi ani, unul din cei mai cunoscuti fashion bloggeri romani in tara si peste hotare, un model atat pentru oamenii simpli, care ii citesc blogul, cat si pentru vedete din showbiz.
Malvina Cservenschi, Dana Savuica si Valentina Pelinel se numara printre persoanele publice care i-au transmis mesaje video de felicitare cu ocazia aniversarii a doi ani ai blog sau, www.carmennegoita.com. Cu aceasta ocazie, vedetele au marturisit ce anume admira la Carmen Negoita.

“Imi place ca esti atat de cameleonica si ca faci atat de multe lucruri in paralel. Esti un model minunat si o femeie etraordinara”
, a declarat Malvina Cservenschi.

“De doi ani ma bucur de blogul tau. Am furat o gramada de idei de la tine.
Spre exemplu, tinuta mea de azi are influente clare Carmen Negoita. Vesta, helanca si bocancii, un stil pe care pana acum nu il purtam”
, a adaugat Dana Savuica

“Sunt mandra de tine pentru ca nu mi-esti doar prietena ci si una din cele mai cunoscute blogerite din Romania si un trend setter”, a spus Valentina Pelinel.

Mesaje video de felicitare a primit si de la familia ei.

Mama lui Carmen a declarat: Imi doresc sa castige in cariera ei si sa ajunga unde isi doreste. Cei doi copii ai sai, Ingrid si Harry s-au filmat pe ascuns, fara ca mama lor sa stie, si i-au trimis ulterior inregistrarile facandu-i astfel o mare surpriza.

Carmen a primit mesaje si de peste hotare, de la fotografi celebri si de la stilisti si fashion bloggeri, cu totii felicitand-o pentru ascensiunea ei senzationala in domeniul modei.

Carmen Negoita s-a lansat in blogosfera de moda in urma cu doi ani.
A realizat pana acum sute de pictoriale tematice in care a purtat haine si accesorii in tendinte, a experimentat de fiecare data cu succes, si a venit in sprijinul publicului cu sfaturi despre ce se poarta in sezonul respective, cum poate imbina tinutele si cum sa le accesorizeze pentru a avea outfituri corecte. Carmen a transformat astfel blogul sau intr-un adevarat cod de bun gust vestimentar, dovada si impactul pe care il are la nivel international.

Carmen Negoita a fost invitata de organizatorii marilor festivaluri de moda internationale sa participe la evenimentele lor.
Bloggerita din Romania a participat la saptamanile modei de la New York, Barcelona, Londra si Paris, unde a fost fotografiata si a aparut in mari publicatii internationale precum Washington Post, Vogue, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Vanity Fair, Daily Mail, Miami Herald. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod