Ce cadou i-a facut nasul GEØRGE (ex Jorge) viitoarei finute, fetita Andei Adam!

Evelin este primul copil pe care artistul GEØRGE si sotia sa il boteaza!
Dupa ce a lansat single-ul “Nimeni nu-i perfect” – care a ajuns la peste 2 milioane de vizualizari pe Youtube, Jorge, care a devenit acum GEØRGE, are un nou motiv de bucurie. Artistul ii va boteza fetita Andei Adam! Cantareata a nascut ieri o fetita pe care o va chema Evelin, micuta fiind de altfel primul copil pe care GEØRGE si sotia sa il vor boteza.
 
Fericit de vestea ca viitoarea sa finuta  a venit pe lume, GEØRGE si sotia sa au mers ieri la spitalul unde a nascut Anda Adam incarcati de daruri care mai de care mai frumoase.
Evelin a primit astfel din partea nasilor si o pereche de cercei din aur cu care va pleca acasa din maternitate.
 
Cum a ajuns GEØRGE sa-I boteze fetita Andei  Adam? Vedeta a dezlegat misterul:
 
Anda si Sorin ne-au invitat intr-o seara la restaurant. Am vazut ca erau mai protocolari dar nu ne-asteptam. Dupa ce ne-au intrebat, chiuiam si saream prin restaurant de bucurie. Ne-au facut o surpriza minunata si ne bucuram foarte mult sa fim nasii lui Evelin. Este si prima oara cand nasim eu si sotia mea.  Si asta ne bucura si mai tare!”, a declarat fostul Jorge.  Dar cu cine seaman fetita Andei Adam?  Ne spune tot  GEØRGE: “ Micuta Evelin are doar gura de la Anda, restul de la Sorin…”, a mai completat el.
 
Imediat dupa ce Anda Adam a devenit mamica, GEØRGE si-a anuntat admiratorii ca o va boteza pe Evelin.
 
Astazi (n.r.: ieri) este o zi binecuvantata! S-a nascut finuta noastra! La Multi Ani, draga Evelin! Sa va traiasca dragilor si sa fiti fericiti si bucurosi in noua formula!Dupa cum vedeti pe fetele noastre, desi n-am baut nimic....pana acum…suntem foarte fericiti!De asemenea, va uram La Multi Ani tuturor celor care purtati numele de sfant astazi, inclusiv pentru finu' Sorin Andrei dar si pentru sotia mea minunata (traiasca Nasa) pe care o cheama si Andreea.Va pupam! “, a mai scris artistul ieri pe pagina sa oficiala de Facebook.
 
Ascultati aici noul single GEØRGE feat.
JO - Nimeni nu-i perfect (Official Video) by Panda Music: 
https://www.youtube.com/watch?v=SyQJs-VjD68
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod