Ce ar găti Laura Cosoi dacă l-ar invita la masă pe Robbie Williams - FOTO

Vedeta așteaptă cu nerăbdare concertul starului britanic, eveniment programat pe 17 iulie, în Capitală. Până atunci, ea și-a imaginat cu ce preparat culinar l-ar putea surprinde dacă el i-ar accepta invitația de a lua masa împreună.

"Îți place Robbie Williams? Eu n-am mai fost de multă vreme la un concert, așa că de-abia aștept să-l văd pe acesta, peste o săptămână. Și tot gândindu-mă la concert, mă întrebam ce-ar zice Robbie Williams dacă, înainte de spectacol, l-aș întreba: <<Rămâi la masă?>>", a scris Laura Cosoi pe pagina ei de Facebook, unde a prezentat mai multe fotografii de pe blogul său, cu surpriza pe care a pregătit-o.

Vedeta cunoaște ce preferă Robbie: "Știu că-i plac sandwich-urile pe care i le făcea mama lui și sushi, însă eu i-aș găti cu totul altceva, ca să aibă energie înainte de concert și să ne bucurăm astfel toți de un spectacol reușit."

Cu toate acestea, Laura ar pregăti ceva bun, la care cântărețul britanic nu s-ar aștepta.

"Mă gândeam că i-aș prepara o ciorbiță de lobodă gătită așa, și poate o salată simplă și delicioasă, ca aceasta. Iar la finalul mesei, pentru ca să fie plin de energie pentru un super concert, cum mă aștept să fie cel de pe 17 iulie, l-aș servi cu un desert raw vegan, o înghețată delicioasă cu banane și migdale", a scris ea.

 

Foto: lauracosoi.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod