Catinca Roman si Nicoleta Voica predau stafeta Anei Moraru, in grila de vara Romantica

Facebook Twitter Comenteaza
Catinca Roman si Nicoleta Voica predau stafeta Anei Moraru, in grila de vara Romantica

Incepand cu 30 iunie, telespectatorii Romantica vor beneficia de un program TV de vacanta! Un nou jurnal, transmis live, va inlocui matinalul "Ca-n cana", "1001" intra, de asemenea, in vacanta si va fi inlocuit de productii proprii ale postului, dar si de show-uri care au cucerit intreaga lume. Totodata, Irina Reisler si echipa de la "Supravietuitorii" raman alaturi de prietenii din campania "Meriti sa fii sanatoasa".

Echipa matinalului Romantica, alaturi de Catinca Roman si Nicoleta Voica, predau stafeta Anei Moraru. "Ca-n cana" intra in vacanta si va fi inlocuit, pe durata verii, de un jurnal cu stiri mondene, portrete ale vedetelor din Romania sau breakingnews-uri.

Ana Moraru va face echipa cu Carmen Stimeriu, care va prezenta rubrica de horoscop. Informatii despre meteo si o rubrica de meteo de vacanta, in care telespectatorii vor afla starea vremii din Europa si din toate destinatiile de vacanta din tara, reprezinta alte rubrici ale "Jurnalului public de vacanta". Acesta va fi transmis live din studioul Romantica, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 09.00 la 10.00, si in weekend de la 10.00 la 11.00, iar prezentatoarea va fi Ana Moraru. Dupa-amiaza, incepand cu orele 18.00, timp de o ora zilnic, o alta editie a Jurnalului va fi prezentata de Ioana Oprea.

Paula Chirila a moderat ultima editie din acest sezon a emisiunii "1001", vineri, 27 iunie. Incepand de luni, de la 11.00 la 12.00, emisiunea Paulei va fi inlocuita de: luni-"Superbebe TV" (reluare), marti-"J'adore TV" (reluare), miercuri-"Arresting design", joi si vineri-"Politia bunului gust"-serie noua, iar in weekend- un nou show, "How to look good naked".

Serialele de colectie, Dallas si Doctor Quinn continua la Romantica. Cea mai indragita echipa de salvamari vine la Romantica, in cunoscutul serial "Baywatch-Salvamarii". Doamnele si domnisoarele vor vedea in telenovela "Este pentru ultima data" ("Ni una vez mas") ca educatia, starea financiara sau varsta nu conteaza in momentul in care sufera un abuz.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod