Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas îşi reînnoiesc jurămintele

Actorii îşi vor reînnoi jurămintele de credinţă în cadrul unei ceremonii intime şi private ce va fi organizată pe Insula Bermuda.

Michael Douglas, în vârstă de 68 de ani, şi soţia lui galeză - care s-a internat în 2011 într-o clinică specializată, după ce a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, agravată de lupta pe care soţul ei a dus-o cu cancerul - au decis să lase în urmă problemele din ultimii ani şi să meargă într-o vacanţă în Insula Bermuda, unde îşi vor reînnoi jurămintele de credinţă, informează site-ul femalefirst.co.uk, citat de agenția Mediafax.

"Vor să lase în spate aceşti ultimi ani dificili. Vor organiza o ceremonie privată în Bermuda", a declarat o sursă citată de publicaţia Daily Star.

Catherine Zeta-Jones spune că va profita de această ocazie pentru a invita la ceremonie toate rudele ei din Ţara Galilor, de care spune că îi este foarte dor, pentru că nu le-a mai văzut de multă vreme, de când s-a mutat în Statele Unite.

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în noiembrie 2000 şi au împreună doi copii - Dylan, născut în august 2000, şi Carys, născută în aprilie 2003.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod