Catherine Zeta-Jones, in vizorul PETA

de Georgiana Dorobanțu, 14 Februarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Catherine Zeta-Jones, in vizorul PETA

Catherine Zeta-Jones se afla pe lista neagra a asociatiilor pentru protectia animalelor si pentru stoparea uciderii animalelor pentru blana, informeaza femalefirst.co.uk. Garderoba actritei contine un numar impresionant de blanuri, haine si genti de piele.

Aceasta a "castigat" locul intai pentru "Cel mai prost imbracat star", desemnata de PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), organizatie care a anuntat ca va boicota spectacolele pe care le va sustine actrita la Walter Kerr Theatre, din New York.

"Cu pantalonii ei macabri din piele de vaca, haina urata din blana de vulpe si scarboasa geanata din aligator jupuit, Catherine Zeta-Jones pare ca se indreapta spre Arca lui Noie cu un cutit in mana.
Poate ca incearca sa intre in 'pielea' viitorului sau personaj - un criminal in serie sau un taxidermist", a declarat coordonatorul sef PETA.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod