Cateva ore pana la revenirea Sandrei pe scena!

6 Noiembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Cateva ore pana la revenirea Sandrei pe scena!

Peste cateva ore Sandra, regina muzicii disco a anilor '80, va urca pe scena pentru un concert ce va nota atat revenirea ei in Romania, cat si un pas important in revenirea ei pe scena!

Sandra a ajuns ieri la Bucuresti, pe aeroportul din Otopeni, in jurul orei 14.00. A sosit impreuna cu viitorul sau sot, de care este foarte indragostita. A acordat cateva interviuri jurnalistilor, carora le-a declarat declarat ca intentioneaza sa se casatoreasca in curand, iar apoi a mers la hotel, unde a sustinut si conferinta de presa. A vorbit despre pasiunile ei, despre piesele ei preferate, chiar si despre masina pe care o conduce.
Cantareata si-a aratat nerabdarea de a urca din nou pe scena si a raspuns si la cateva intrebari despre fostul ei sot, Mihai Cretu. Aceasta a marturisit ca acum nu mai simte ca ar face parte din Romania asa cum simtea cand era casatorita cu muzicianul si producatorul roman.

Referitor la concert, a spus ca va fi diferit, in functie de public: in primele 40 - 50 de minute va canta piesele care au consacrat-o, iar apoi vor urma cateva piese de pe noul album. Acesta a fost lansat in martie, anul acesta si contine 15 piese. Cel mai nou single se numeste "The night is still young" si este un featuring cu Thomas Anders (Modern Talking). Albumul a fost inregistrat la New York impreuna cu producatorul Toby Gad, autorul pieselor artistelor Beyonce – "If I were a boy" si Fergie – "Big girls don't cry".

Invitatul special al Sandrei este Francesco Napoli, romanticul italian care detine un numar impresionat de discuri de aur si de platina. Artistul are la activ peste 12 milioane de discuri vandute in toata lumea. Acesta va interpreta atat hituri precum "Marina", "Balla Balla" sau "Piano Piano", cat si doua melodii in duet, una cu Ianna, componenta trupei Ladies, si una cu trupa de pop-opera Distinto.

Cei care vor sa petreaca in stil "80s" dar inca nu si-au luat bilete, mai au timp sa o faca! Concertul va avea loc in seara aceasta, incepand cu orele 19.00, la Sala Palatului din Bucuresti. Biletele costa intre 80 de lei si 250 de lei si se gasesc la casieria Salii Palatului, singura locatie ramasa disponibila in acest moment!

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod