Cate Blanchett și-a luat casă de 4 milioane de euro în Anglia

Actrița australiană a cumpărat o reședință situată la 53 de kilometri de Londra, la un preţ cu un milion de euro mai puțin decât cel cu care fusese scoasă la vânzare.

Cu o suprafață de 52.900 de metri pătrați, vila cosntruită în stil victorian are exterior din cărămidă roșie și cuprinde cinci saloane, șapte dormitoare și tot atâtea băi. Clădirea are o impunătoare scară interioară din lemn de stejar, pereți cu lambriuri, candelabre franțuzești din secolul al XIX-lea și, în plus, oferă o extraordinară priveliște către o pajiște tipic englezească, relatează cotidianul spaniol "ABC", citat de Agerpres.



În vârstă de 46 de ani, vedeta a declarat în glumă că îi place să consulte, în timpul liber, anunțurile imobiliare împreună cu soțul ei, regizorul Andrew Upton, cu care este căsătorită din 1997.

Cei doi au trei fii biologici și o fetiță adoptată anul trecut și, pe lângă proprietatea din Marea Britanie, mai au o reședință estimată la 12,5 milioane de euro în apropiere de Sydney și un apartament în centrul aceluiași oraș australian.



Proprietatea se află în apropiere de orăşelul Crowborough, cu 20.000 de locuitori, supranumit "Oscartown", după ce mai mulți actori celebri, printre care Kate Winslet, și-au cumpărat au proprietăți în zonă.


Foto: Hepta, blog.casa.it

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod