Cate Blanchett ar renunta la film pentru copii

10 Martie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Cate Blanchett ar renunta la film pentru copii

Cate Blanchett, actrita care a castigat Oscarul pentru rolul din filmul "Aviatorul", spune ca nu ar mai lucra in industria filmului, daca nu s-ar gasi loc pentru copiii ei pe platourile de filmare.

Actrita in varsta de 40 de ani are trei copiii impreuna cu scenaristul Andrew Upton si locuiesc in Sydney, Australia. Totusi, de cate ori Cate Blanchett trebuie sa calatoreasca pentru a face un nou film, producatorii stiu foarte bine ca actrita nu vine singura, ci la pachet cu cei trei copii.


"Nu stiu niciun actor care sa nu-si ia copiii cu el atunci cand calatoreste", spune Cate Blanchett. "Cand filmam pentru Robin Hood, locuiam langa platourile de filmare si aveam o scoala in apropiere. Cand venea momentul, imi scoteam peruca, imi puneam o palarie si plecam sa ii iau de la scoala".

Actrita este foarte categorica in ceea ce priveste prezenta fiilor ei pe platourile de filmare, iar daca nu ar putea sa fie in acelasi timp si mama si actrita, ar renunta fara ezitare la meseria care i-a adus un premiu Oscar.


"Trebuie sa functioneze si pentru familia mea, altfel nu pot sa mai fac meseria asta. Ma simt norocoasa. Am o rulota in care copiii mei se pot juca, dar cred ca este mai greu pentru cei din echipa de productie. Nu e usor sa ai mereu copii prin preajma. La Robin Hood s-au distrat de minune, pentru ca le placeau foarte mult arcurile si sagetile, si mai ales cavalerii pe cai".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod