Cătălina Mustaţă şi Florin Zamfirescu divorţează

Actorii au decis să pună capăt căsniciei după 21 de ani. Chiar dacă păreau o pereche fericită, se pare că între ei au apărut neînţelegeri majore care au dus la despărțire. Divorțul lor nu este provocat însă de o relație extraconjugală.

Actorii au decis să pună capăt căsniciei după 21 de ani. Chiar dacă păreau o pereche fericită, se pare că între ei au apărut neînţelegeri majore care au dus la despărțire. Divorțul lor nu este provocat însă de o relație extraconjugală.

Deși zilele trecute mai multe ziare au anunțat că actorii divorţează din cauza unui amant al Cătălinei Mustaţă, Florin Zamfirescu a dezminţit. El a declarat pentru ziarul Ring că totul se rezumă la o chestiune intimă, pe care nu a vrut să o facă publică.

"E adevărat că divorţăm.

N-am niciun chef să intru în intimitatea mea sau să-i las pe alţii să o facă. Şi eu ştiu că eram un cuplu frumos şi regret că nu mai putem continua. Nu e vorba nici de iubiri extrafamiliale, nici de relaţii extraconjugale. Nici la ea, nici la mine. E o altă problemă intimă pe care nu vreau să o discut", a spus Zamfirescu.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Aprilie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mediatorbucurestimustateanu.ro pe 30 Apr 2012, 15:33
    varianta unui divort civilizat

    Niste persoane de educatia dumnealor ar fi ales undivort prin mediere

    0
    1

  • dana pe 26 Apr 2012, 12:32
    FIECARE CASATORIE CU VARSTA POTRIVITA

    UN BARBAT CU O ETATE MARE SI O FEMEIE IN ETATE MICA,NU REPREZINTA O SIGURANTA SI NU REZISTA IN TIMP. PENTRU CE O ASEMENEA TAMPENIE? ORICE VARSTA ARE FARMECUL EI,DOI PENSIONARI DE ACEEASI VARSTA SE INTELEG EXCELENT,SE PLIMBA IN PARC,IN JURUL LUMII,IN JURUL NEPOTILOR,DAR DACA UNUL ESTE CU 20 ANI MAI MIC SAU MAI MARE,NU POATE FUNCTIONA MECANISMUL.IN CAZUL DE FATA DNA Z VREA CE NU I POATE OFERI DL Y,PE LAN SEXUAL MA REFER,DAR DACA SE IUBEAU NU CONTA CA A

    0
    1

  • anna pe 23 Apr 2012, 11:46
    divortul

    domnule florin, fara suparare, ati abordat in ultimul timp moda tipului nebarbierit , gen chisu, aspectul pare de nespalat si neingrijit, cred ca d-na s-o fi saturat de aspectul de bosorog[ scuze, eu sunt nascuta in 1947, deci suntem de-o seama] . o fi um motiv. va doresc sanatate

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod