Cătălin Striblea a suferit un accident vascular

Jurnalistul Cătălin Striblea, realizator la România TV, a suferit miercuri dimineaţă, la ora 4.00, un atac cerebral. El a fost operat la spitalul Bagdasar-Arseni.

Corina Drăgotescu a declarat pentru site-ul paginademedia.ro că este vorba de un hematom care impunea o intervenţie chirurgicală şi care i-a afectat jurnalistului partea stângă a corpului. "Mâna stângă şi piciorul stâng i-au amorţit”, a spus Corina Drăgotescu, care se afla lângă Cătălin Striblea la secția de terapie intensivă chiar înainte de operaţie.

Potrivit paginademedia.ro, Robert Turcescu este cel care a anunţat vestea pe Twitter, post\nd un mesaj de susţinere pentru jurnalistul de la RTV: "Cătălin Striblea trece printr-un moment dificil.

Îi doresc însănătoşire grabnică!"

Jurnalistul a intrat în operaţie în jurul orei 13.30, iar intervenţia s-a încheiat cu succes, informează Romania TV: "Toţi colegii sunt alături de Cătălin Striblea şi îi doresc însănătoşire grabnică", transmite postul de televiziune.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod