Cătălin Radu Tănase, într-un film cu Jean-Claude Van Damme

de Nicoleta Tarantus, 13 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Cătălin Radu Tănase, într-un film cu Jean-Claude Van Damme

Corespondentul Ştirilor Pro TV îşi joacă propriul rol, alături de Jean-Claude Van Damme, în filmul "Weapon", filmat în Studiourile MediaPro, potrivit Mediafax.

"În filmul 'Weapon' relatez în direct primele măsuri luate de noul şef al Interpol, după care realizez un interviu cu respectivul, cu doar câteva ore înainte de a fi asasinat de mafie"
, a mărturisit Cătălin Radu Tănase.

"Pe Jean-Claude Van Damme nu pot să-l descriu decât ca o surpriză mai mult decât plăcută.

După ce i-am explicat cine sunt şi ce rol joc în 'Weapon' a acceptat să facă câteva fotografii cu mine. Nu mă aşteptam, în schimb, la ce avea să urmeze. Din reflex, ţineam în mână microfonul cu sigla Pro TV. La un moment dat, zâmbitor, mi-a smuls microfonul din mână şi mi-a luat el mie un interviu. Ce credeţi că m-a întrebat? Cum îmi place România? Probabil că fusese exasperat cu întrebarea asta de fiecare dată când a filmat la noi în ţară", îşi aminteşte amuzat Cătălin.

Cel mai nou film al lui Jean-Claude Van Damme, "Weapon", se filmează zilele acestea la Buftea şi în Bucureşti.

Cel mai recent proiect îl prezintă pe Van Damme în rolul unui asasin profesionist, care, după ce este angajat de o grupare criminală, devine el însuşi o ţintă într-o conspiraţie ce implică interese internaţionale.

Filmul include şi o serie de actori români, cum ar fi Valentin Teodosiu, Florin Busuioc şi Alin Panc.

 

Credit foto: ziare.com

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabriela pe 14 Sep 2010, 08:45
    buna

    Catalin , nu stiu ce noroc ai, dar eu de 10 ani imi doresc sa stau 2 minute fata in fata cu acest om JEAN CLAUDE VAN DAMMME , pe caare sincer il iubesc , si nu pentru muschii lui, sau celebritatea lui , ci pur si simplu il iubesc , as vrea sa pot schimba 2 minute norocul cu tine , te rog transmite-i toata iubirea mea sincera si neconditionata ,multumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod