Cătălin Măruţă, o vedetă la judecata opiniei publice. A greşit sau nu?

Starul PRO TV a declanşat o puternică dispută după ce în emisiunea sa a prezentat-o pe victima violului din judeţul Vaslui

Dar această lungă discuţie moralizatoare nu a mers prea departe. În definitiv, fata a apărut de bună voie, iar dacă realizatorii aveau acordul părinţilor şi pe cel al victimei, nu era nicio problemă. E adevărat că gazda emisiunii şi-a asumat un risc enorm, dar a procedat corect.

Cazul elevei violate din judeţul Vaslui a îngrozit o ţară întreagă. Cinismul celor şapte violatori, tertipurile familiilor acestora şi superficialitatea procurorilor au generat o criză morală cu implicaţii profunde.


În acest context, televiziunile au preluat subiectul sensibil şi l-au supus unei dezbateri mai pertinente sau mai senzaţionale, în funcţie de interesele fiecărei staţii, astfel încât să obţină o audienţă cât mai mare. În acest fel, fata violată ajunge să apară în show-ul realizat de PRO TV care îl are la timonă pe Cătălin Măruţă.
31 Iulie 2015
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • John pe 8 Aug 2015, 22:28
    Astfel de fete cauta aventuri de senzatie cu Lumanarea

    A se vedea si cazul politistilor ce si-au pierdut locul de munca! Pentru ce? Pentru o ,,fufa,, ce este in permanenta plecata dupa senzatii tari! Ministrul de interne sa grabit cu masura luata de ai da afara si a le desface contractele de munca, Pentru Ce!

    0
    0

  • Daniela pe 1 Aug 2015, 19:50
    Maruta a facut foarte mult rau fetei.

    E total gresit sa faci cunoscuta identitatea unei victime a unui viol unei intregi tari, mai ales in Romania unde nivelul etic si moral al majoritatii, din zonele rurale, si nu numai, este extrem de scazut. Maruta a deschis calea unor urate hartuiri de care va avea parte fata nevinovata din partea miilor de hahalere,proxeneti, prostituate, tigani si interlopi din Romania care, sa nu credeti ca simt compasiune pentru cineva, din contra, se distreaza copios pe seama nenorocirii femeilor aflate in astfel de situatii, la fel ca taranii din satul ei. Maruta ar trebui pus sa-i plateasca fetei un bodyguard ca sa poata iesi pe strada, cativa ani de acum incolo.

    2
    0

  • gigi pe 1 Aug 2015, 14:45
    ' LA MARUTA '

    In fine a venit si rindul acestui parvenit. Trebuia sa se intimple odata si odata! Isi facea emisiunile pe suferintele celorlalti.Mai grav este insa ca multi dintre cei care au contribuit la bunastarea VEDETEI TV au acceptat sa devina ridicoli expunindu-si public problemele personale. Acest individ, a mizat pe suferintele oamenilor pentru a se face cunoscut. Nu-i vorba , ca nici emisiunea care ia luat locul nu este 'buricul pamantului' ci in tonul de inteligenta al postului respectiv de televiziune. PA, MARUTA.

    1
    1

  • Radu pe 31 Iul 2015, 22:36
    Romania, incotro?

    E trist sa promovam "CLanul Mexicanilor", amantele lui Guta, pe Leo de la Strehaia si toate pitipoancele Romaniei. E si mai trist sa ne folosim de suferinta unor oameni sarmani precum aceasta nefericita fata. Cand vor creste copiii lui Maruta mari ar fi bucuros ca acestia sa-l urmareasca in astfel de ipostaze?

    5
    1

  • Doina pe 31 Iul 2015, 20:28
    Nu a fost moral!

    Intr-o societate cu educatia si justitia compromise este de inteles ca perceptia generala, labila si fara suport moral, reflecta trendul general de total dispret fata de om. Nu poate fi corect sa etalezi imaginea cuiva, numai pentru a-ti asigura intaietatea si beneficiul pecuniar, exploatand tertipurile avocatesti de doi bani. Un om supus unei presiuni emotionale imense, dupa ce a suportat o agresiune fizica oribila nu poate fi invinuit ca "a fost de acord" cu magaria asta! Numai cineva care nu stie pe ce lume traieste poate inghiti explicatia si justificarile nerusinate ale "realizatorului" si postului de televiziune potrivit carora victima fiind majora si-a dat acordul cu regizarea unui circ dezgustator! Daca ar fi exista o palida deontologie din partea autorilor, trebuiau sa protejeze si infatisarea si vocea victimei! MARUTA! AI SI TU O FATA ACUM! TI-AR PLACEA SA TREACA PRIN CE-A TRECUT ACEASTA NEFERICITA SI CINEVA, ASA CA TINE, SA PROFITE DE DUREREA EI SI APOI SA SUSTINA CA EA A VRUT SI SI-A DAT ACORDUL?

    5
    0

  • mihai pe 31 Iul 2015, 20:21
    nesintirea si vedetismul

    O SINGURA INTREBARE AM LA ADRESA D-lui MARUTA : DACA SE INTIMPLA SI CU SOTIA SAU FICA LUI TOT ASA AR FI PROCEDAT ? SIGUR AR SPUNE UN NU CATEGORIC DAR CE SA CERI UNUI MIRLAN OPARIT CA SI PONTA . OLTENI - NAI CA SA LE CERI.

    5
    0

  • Elena pe 31 Iul 2015, 14:45
    violatorii

    Catalin a procedat corect, a adus in atentia opiniei publice un caz de o violenta adusa la extrem si altfel cum ar mai judeca corect justitia daca nu este trasa de urechi, pentru bani avocatii pot intoarce dupa cum s-a si vazut adevarul cum vor ei numai sa-si achite clientii ca dovada ca sunt judecati in libertate desi ei ar trebui sa stea dupa gratii ani multi ....

    2
    7

  • vivi pe 31 Iul 2015, 13:31
    cine este vinovat

    De ce va imp.iedicati in acest labirint .si deviati adevarata cauza. Cine este vinovat?Basescu,.Maruta sau altii.Vinovatii in primul rind sint cei din sistemul de justitie in felul cum au gindit ca acesti tineri nu sint pericole sociale si apoi sint acesti tineri care nu au niciun discernamint lipsa de educatie crezind ca ei sint Super si li se permite orice.

    5
    2

  • Victor pe 31 Iul 2015, 13:20
    Maruta

    Maruta greseste in primul rand prin faptul ca exista. Il al doilea rand, prin faptul ca s-a apucat de televiziune, doar pentru ca sa aiba toti tolomacii o emisiune infecta, facuta pentru a expune toate mizeriile si scursurile umane,toti ratatii, frustratii si exhibitionistii pe care ii poate gasi si exploata in mod rusinos un imbecil incult si fara scrupule ca acest personaj gretos.

    7
    3

  • tiberiu pe 31 Iul 2015, 13:15
    este foarte bine ca fata a aparut la TV

    Faptul ca fata din Vaslui a fost defaimata, denigrata de familiile violatorilor criminali a adus in imaginea presei si a opiniei publice o imagine gresita a ei. Foarte bine a facut Maruta ( cu intentiile lui bune sau rel, subiective, cum or fi fost ) ca a adus-o in fatza poporului roman, ca sa vada oamenii care au condamnat-o ca nu este o curva ordinara, nu se taraste cu toti, ci este o fata simpla, cuminte, linistita, care se intorcea de la scoala, de la serviciu, nu conteaza, dar isi ducea traiul in liniste. Si au venit acesi criminali odiosi, mizerabili, care trebuie tinuti in lanturi si batuti cu biciul, tarati prin orase si legati de cai, apoi pusa sare pe ranile lor si la urma, dupa chinuri infinite, sa fie omorati. Asta e pedeapsa pentru ceea ce au facut. Fata va ramane cu sechele toata viata si nu va mai vrea sa vada barbat in ochi, nu va mai putea intemeia o familie, nu va avea copii. Este o victima a sistemului bolnav, corupt, mincinos din tara asta, care tine cu criminalii, pentru ca si cei din guvern, partide, parlament, senat, consilii, politie, sistem juridic sunt violatori si criminali.

    4
    5

  • Andreea pe 31 Iul 2015, 10:21
    -

    O "vedeta" din ce in ce mai antipatica, acest Maruta.

    9
    2

  • Dana Popescu pe 31 Iul 2015, 10:11
    Cinism

    De acord cu postarea de mai sus. Nu faceti decat sa perpetuati cinismul lui Maruta.

    8
    2

  • Marian pe 31 Iul 2015, 07:55
    Maruta

    Titlul articolului este gresit total. Maruta nu a gresit! A facut totul intentionat si cu o mare doza de cinism. In goana dupa senzational si exclusivitate oameni ca Maruta sunt indispensabili. Ei au uitat ce inseamna durerea unui om, mila fata de aproapele tau. Se intra cu bocancii murdari in viata oamenilor. Vinovati sunt si sefii lui pentru ca ii permit sa faca asa ceva, dar si colegii de breasla care fac cam acelasi lucru cu Maruta.

    15
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod