Cătălin Crişan, rănit într-un accident pe DN1

Cântăreţul a fost rănit miercuri dimineaţă într-un accident de maşină, informează postul România TV.

Cătălin Crişan a fost implicat într-un accident rutier. Accidentul, în care au fost implicate două maşini, s-a produs pe DN1, la ieşirea din Ploieşti. Nici el nici soţia nu au fost răniţi grav şi se află în afara oricărui pericol.

Cântărețul a fost totuşi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, informează postul România TV.

Artistul se afla la volanul autoturismului său, iar în dreapta se afla soţia sa. Cei doi se întorceau probabil din vacanţa de 1 Mai.

În dreptul localităţii Băicoi au autoturism le-a tăiat calea fără să se asigure. Cătălin Crişan nu este de vină pentru producerea accidentului, relatează RTV.

"În acest incident au fost implicate două maşini. Un șofer care s-a pus în mişcare de pe partea dreaptă nu a dat prioritate altuia care era în mers. Cele două maşini s-au lovit şi au rezultat pagube materiale. Până în prezent nu au fost semnalate leziuni ale celor implicaţi. Vă pot spune că din accident nu au rezultat victime", a declarat pentru RTV Daniel Radu, purtător de cuvânt IPJ Prahova.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Mai 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • evamonica pe 2 Mai 2012, 22:34
    Noroc

    Bine ca a avut noroc si nu a fost un accident grav.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod