Cătălin Botezatu, sedinţă foto într-un hotel de cinci stele

O zi maraton pentru Cătălin Botezatu, însă a meritat. Prezentatorul emisiunii „Supermodels”, de la Kanald D, este imaginea unei firme de genţi de voiaj cunoscută în toată Europa şi a pozat timp de cinci ore într-un hotel de lux, din Capitală.

Miercuri a fost o zi de maraton pentru Cătălin Botezatu. A început cu o vizită la copiii de la o grădiniţă din Pajura, iar pe seară a avut o prezentare de rochii, însă mijlocul zilei a fost dedicat exclusiv unei şedinţe foto care l-a umplut de energie pe celebrul designer.



În urmă cu câteva săptămâni, el a semnat un contract cu reprezentanţii firmei Lamonza pentru a fi imaginea lor. Cu această ocazie, în cadrul hotelului Radisson Blu a avut loc un shooting cu mai multe produse din cea mai recentă colecţie a repectivei mărci.



Roşii, albastre sau gri metalic, trolerele au umplut camera de hotel, iar Cătălin a petrecut timp de cinci ore pozând printre ele. „A fost o experienţă frumoasă. Sunt brand ambasador-ul Lamonza şi nu pot decât să mă bucur şi să-i reprezint cu multă încredere”, ne-a spus Botezatu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod