Catalin Botezatu nu renunta la moda nici iarna!

Cătălin Botezatu nu abandonează moda nici pe ger. Indiferent de anotimp, Cătălin Botezatu este mereu în pas cu moda. Celebrul designer a avut o apariţie de senzatie o dată cu prima ninsoare.
Se pare că haina de blană se poartă din nou iarna aceasta, iar Bote a accesorizat-o într-un mod original, aşa cum ne-a obişnuit: ochelari, căciulă, ghete şi..troler din cea mai recenta colecţie Lamonza.

Ieri, de 1 Decembrie, în timp ce toată lumea gonea spre parada militară, Cătălin Botezatu se pregătea şi el de dum. Destinaţia nu era spre eveneimentul din centru Bucureştiului, ci spre munte, aşa că celebrul designer s-a echipat corespunzător, având în vedere că acolo gradele din termometru au indicat temperaturi sub zero grade.
După cum se poate vedea, Bote şi-a scos la purtare noua garderobă de vremea rea, iar pe stradă, e ca pe podiumurile de modă.

Haina de blană este piesa de rezistenţă a întregului outfit, apoi ochelarii de soare. Vedeta de la Kanal D a avut grijă să respecte cromatica întru totul, aşa că până şi trolerul marca Lamonza din noua colecţie a ales să fie gri metalic.  Mai cool de-atât, nici că se putea!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod