Catalin Botezatu arata spectaculos la 6 luni dupa implantul de par

Designerul a suferit in primavara acestui an o interventie de implant de par la clinica medicului Felix Popescu. Rezultatul este spectaculos.

Dupa ce toata vara Catalin a purtat palarii sau sepci, are o adevarata colectie, impresionanta, peste 200 la numar, in toamna si-a favut aparitia cu noul look care i-a lasat masca pe multi barabati din showbiz. Rezultatul interventiei este chiar si peste asteptarile lui.

"Cand am facut interventia aceasta, nu eram convins ca am nevoie de ea, e pt ca din cauza filmarilor, a excesului de produse de par, fixativ, geluri, spume de coafat care se folosesc pentru filmari, incepusem sa pied par, dar consideram ca e e ceva normal, nu mai am 20 de ani, incep sa ma stric pe ici pe colo, imi asumasem asta si traiam bine asa cu mine.

Si presa a scris ca am inceput sa chelesc, normal, mi-am zis eu, trec anii si peste mine nu? L-am cunoscut pe dr. Felix Popescu, a avut nevoie de 10 minute sa ma convinga sa fac aceasta interventie spunandu-mi ca in timp, situatia se va agrava, ca interventia e simpla, ca nu am nevoie de pauza in activitatea mea. Si am zis ca e mai bine sa previn. Rezultatul este intr-adevar spectaculos, acum am mai mult par decat imi trebuie, pot sa il aranjez cum vreu eu. Avem specialisti minunati in tara asta care fac arta din meseria lor, profesionisti adevarati care fac cu mare pasiune ce fac, si Felix e unul din ei.
A fost o perioada in care mi se parea ca nu vad rezultate, si el imi spunea sa am rabdare, ca e un ciclu firesc, minunile nu se mai intampla peste noapte. Exact asa a fost
", a declarat Catalin Botezatu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod