Catalin Botezatu a trecut pe la estetician inainte de ziua lui

Saptamana viitoare Catalin Botezatu implineste 48 de ani asa ca se pregateste din timp ca sa arate impecabilpentru petrecerea pe care urmeaza sa o dea. Zilele trecute el a trecut pragul clinicii Dr.Iancu Morad pentru a-si revigora un pic pielea fetei si a stopa imbatranirea.

BioLifting-ul-tratamentul cu Plasma Gel, cel mai in voga tratament de rejuvenare faciala cu celule sanguine active! In fiecare zi apar noi tratamente de infrumusetare ce promit rezultate miraculoase, de la restaurarea stralucirii si hidratarii tenului, pana la stergerea ridurilor, cearcanelor si obtinerea efectului de lifting facial.

Tratamentul Bio-Lifting, brevetat de catre medicul estetician Morad Iancu, surclaseaza toate aceste tratamente faciale, prin cateva caracteristici fundamentale si beneficii:
- este 100% natural
- contine celule stem, plachete sanguine, acid hialuronic, vitamine si antioxidanti, esentiale pentru rejuvenarea in profunzime a pielii
- estompeaza ridurile, cearcanele si cicatricile post-acneice
- efectul de lifting si umplere este imediat
- reintinereste pielea din zona faciala, a gatului, decolteului si a mainilor
- revitalizeaza si regenereaza pielea
- hidrateaza in profunzime
- redensifica pielea, restaureaza volumul facial si redefineste conturul
- ofera stralucirea sanatoasa si naturala a tenului
- pielea ridata si uscata devine ferma, hidratata si luminoasa.
- dureaza doar 30 de minute



"Eu ma dau cu incredere pe mana lui Morad de 3 ani de zile deja, nu incerc sa opresc timpuldar incerc sa ma mentin in forma, e si pacat daca medicina a evoluat si avem medici asa de buni sa nu profitam.

Pentru ca se apropie ziua mea am zis ca e cazul sa imi fac un refresh, nu poti sa faci tratamentele asteade pe o zi pe alta, asa ca l-am facut cu o saptamana inainte ca de ziua mea sa arat bine", a declarat Catalin Botezatu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod